• Со попуст
  • Неодамнешно
Славини За Мијалник За Мијалник Со Една Дупка Извлечете Распрскувач Миксер Со Двоен Режим Допрете За Топла И Ладна Вода Што Може Да Се Подигне Месинг Со Една Рачка ?

Славини За Мијалник За Мијалник Со Една Дупка Извлечете Распрскувач Миксер Со Двоен Режим Допрете За Топла И Ладна Вода Што Може Да Се Подигне

 
DEN 1264.00

Количината на стоката
Това е достапна

Тапа За Мијалник за бања тип на инсталација : метод на отворање на седење; метод на вртење на подигнување : гравитационен чекан за враќање должина на влечење : 60см висина на кревање : 20см бои : Галванизирано Сребро, Црно, Бело, Пиштолско Сиво, Четкано златно И излезно цевче дијаметар : Применлив Тип : Слив/Бања стил : Лесен Луксузен тип на базен; Керамички Диск Калемпроизвод карактеристики : 1 Контрола на топла и ладна вода : оваа славина за слив има рачка за лесно контролирање на топла и ладна вода. Заштеда на вода : Оваа славина за слив има глава за прскање за заштеда на вода од пена, што ја прави водата да тече непречено, без бучава и прскање. Режим на колона за вода : целосно секојдневно чистење; 2. Режим на туширање : Измијте овошје и зеленчук, исплакнете садови, мијалник итн. Лесно за замена.Со повлекување туш : 1. Славината за извлекување може слободно да го прошири и стегне цревото за да ви помогне да го исчистите секој агол!2. Можете да ја повлечете главата за туширање без напор. Благодарение на противтежата, главата за туширање исто така може да се врати без напор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата