• Со попуст
  • Неодамнешно
Енкус Транспарентни патики на капаците за чевли за складирање на фиоки за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли - фиока за чев?

Енкус Транспарентни патики на капаците за чевли за складирање на фиоки за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Боја : Црна Пакетот вклучува : 1 x чевли кутија. Дизајн на фиоки, заштедете простор, удобен, организатор на чевли. Големина : 34cm x 25cm x 18cm/13. x 25cm x 18cm/13. Транспарентни патики на капаците за чевли за складирање на чевли за складирање на контејнери Организатори на контејнери : Погодно е да ги чувате чевлите. Лесно да се исчисти и да се користи, идеално за секоја дневна соба. Име на ИТИМ : чевли Boxmaterial : Plasticfeatures : Дизајн на фиоки, заштеда на простор, удобно, организатори на чевли : 34cm x 25cm x 18cm/13.) Notes : Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.Package includes : 1 x Shoes Box Item specifics : Model number : 21041495 Lattice quantity : 1 слој Материјал : Plastic Feature : Storked Feature : Eco-Priendly Type : Кутии за складирање и binscapacity : 45 LStyle : Пасторалтехника : Glossyshape : Правоаголник : Shoesspecification : 21*14*8cmprovuct : Организаторска облека за облека : Организаторип на облека : Пациенти : : 34cm x 25cm x 18cm.


Клучни карактеристики

21*14*8cm:
Product:
Clothing Organizer
Type:
sneakers box
Features:
Drawer Design, Save Space, Convenient, Shoes Organizer
Size:
34cm x 25cm x 18cm

Слични производи во категоријата