• Со попуст
  • Неодамнешно
Глукреан Цртичка Камери Монтирање Компатибилен СО ORSKEY / BOOGIIO / Apexcam / Ajvvf Dashcam, Вшмукување Чаша Монтирање Лесен За Инсталирање И Употреба, Силна Вшмукување Моќ Висока ?

Глукреан Цртичка Камери Монтирање Компатибилен СО ORSKEY / BOOGIIO / Apexcam / Ajvvf Dashcam, Вшмукување Чаша Монтирање Лесен За Инсталирање

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

✈ ✈ За овие Камери, Дијаметарот на завртката е 4,1 мм, погоден за орски Дашкам, boogiio dash cam, apexcam dash cam, Ajvvf Dashcam и други цртички cam користат завртка од 4,1 mm Користи Силна Моќ На Вшмукување. Експериментот покажува дека оваа монтажа на шофершајбната може да закачи 9 КИЛОГРАМИ кола, дашкам обично тежи околу 0,5 фунти, оваа монтажа за вшмукување чаша може цврсто да ја држи дури и во жив работен камион. ✈ ✈ Лесен за инсталирање И употреба. Едноставната структура и пријателскиот дизајн го олеснуваат инсталирањето и користењето. Само 3 чекори за инсталирање и еден дизајн на топката што се спојува го прават ротирачки, така што можете лесно да ја прилагодите Камерата За Цртичка за да добиете добар поглед на снимање. ✈ ✈ Лесен за отстранување И Долго Време Се Користи. само 2 едноставни чекори за да ја тргнете монтажата од шофершајбната со генијалниот дизајн, олеснете го поставувањето цртичка камера каде и да ви треба. Монтажата за вшмукување е изработена од висококвалитетен материјал што го прави да може да работи долго време. ✈ ✈ За овие Камери, Дијаметарот на завртката е 4,1 мм, погоден за орски Дашкам, boogiio dash cam, apexcam dash cam, Ajvvf Dashcam и други цртички cam користат завртка од 4,1 mm. Користи Силна Моќ На Вшмукување. Експериментот покажува дека оваа монтажа на шофершајбната може да закачи 9 КИЛОГРАМИ кола, дашкам обично тежи околу 0,5 фунти, оваа монтажа за вшмукување чаша може цврсто да ја држи дури и во жив работен камион.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата