• Со попуст
  • Неодамнешно
ВИНВЈ Паркинг Брави Паркинг Купови Паркинг Бариери Тешки Метални Преклопни Купови Столпчиња За Паркирање, Места За Паркирање Заземаат Земја Без Знаци За Паркирањ?

ВИНВЈ Паркинг Брави Паркинг Купови Паркинг Бариери Тешки Метални Преклопни Купови Столпчиња За Паркирање, Места За Паркирање Заземаат Земја

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Овој Локатор На Тркала Е Погоден За Гаражи, Големи Паркинзи или Паркинзи на Отворено за Да Обезбеди Соодветност за Вашето Возило и Лично # Лактот Може Да се Формира Еднаш Без Заварување, што Значително Го Подобрува Отпорот На Притисок И Удар, Идеален За Паркирање и Патеки. Fit : Намалете Ги Несреќите, Автомобилските Гуми долж Работ на Лакот за Да Се Искачите, Се Чини Дека Е Премногу Лак, Како, Мазна, а не Да Ги Повреди гумите. повлечете Заклучен : Можете Да Ја повлечете Бравата, Едноставна и Удобна. ●Зајакнувачки Слој + Дизајн На Метален Слој : Сила На Заклучување За Паркирање За Зајакнување На Способноста За Гребење, Зголемената Дебелина на Ѕидот е 2мм, Бравата За Паркирање На Површината Може Да Биде Против Erзија,. Добредојдовте Во Нашата Продавницасо Потребите на Животот, Автомобилот Стана Денешни Потреби.Сепак, Со Зголемувањето На Проблемот Со Паркирањето На Возилата Стана Многу Проблематична работа.Безбедната Брава за Паркирање Е Идеална За Паркирање Спецификации : Име На Производ : -Места За Паркирање За Заклучување На Кражба Материјал : Челична Големина : 55 * 33 см Висина На држачот : 33смап изглед : Цилиндрична Боја : Црн Пакет Вклучува : Заклучување За Паркирање * 1, * 2 Завртки За Проширување На Клучот * 8 ° Карактеристики : За Брзо повлекување На Бравата, Така Што Нема Потреба Рачно Да Се Заклучувате Како Катанец, Заштедувајќи Време и Напор : Рачно мерење, Грешка во Мерењето Од 1-2 См, Ве Молиме Разберете Поради Различните Агли, Сликата На Производот Може да биде мала разлика во бојата, производот треба да се заснова на вистинскиот производ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата