• Со попуст
  • Неодамнешно
Ипетбум Снег Глобус 20 парчиња Мини Снешко Фигурини Во Дедо Мраз Шапка, Божиќни Минијатури ЗА САМ Занаети Минијатурни Снешко Мали Снешко Фигурина Зимски Фигурини З?

Ипетбум Снег Глобус 20 парчиња Мини Снешко Фигурини Во Дедо Мраз Шапка, Божиќни Минијатури ЗА САМ Занаети Минијатурни Снешко Мали Снешко Фигурина

 
DEN 169.44

Количината на стоката
Това е достапна

Поништи ВРВЕН КВАЛИТЕТ-декор За Снешко е лесен и цврст, не е лесен за оштетување и избледување, што може да се користи како домашна декорација долго време. СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН-Минијатурни фигурини се дизајнирани во симпатична форма на снешко со фина изработка, што може да донесе огромна забава и за возрасните и за децата. САМ ЗАНАЕТЧИСКИ ПРОЕКТ-Минијатурите за занаети се совршени За божиќни домашни занаетчиски проекти, празнични фигурини за кукли, сами снежни глобуси и декорација на растенија итн. ЗИМСКИ УКРАСИ-Минијатурен снешко е одличен Како Божиќни минијатури за занаети. Удобно е да ги нанесете овие мали минијатурни украси од смола од дрво за Новогодишни елки или каде сакате. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Мини снешковците се одлични Божиќни подароци за пријателите и семејството.Можете да ги користите за украсување трпезариски маси, полици за книги, Новогодишни елки или можете да ги ставите директно Во Божиќни чорапи. ВРВЕН КВАЛИТЕТ-декор За Снешко е лесен и цврст, не е лесен за оштетување и избледување, што може да се користи како домашна декорација долго време. СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН-Минијатурни фигурини се дизајнирани во симпатична форма на снешко со фина изработка, што може да донесе огромна забава и за возрасните и за децата. САМ ЗАНАЕТЧИСКИ ПРОЕКТ-Минијатурите за занаети се совршени За божиќни домашни занаетчиски проекти, празнични фигурини за кукли, сами снежни глобуси и декорација на растенија итн. ЗИМСКИ УКРАСИ-Минијатурен снешко е одличен Како Божиќни минијатури за занаети. Удобно е да ги нанесете овие мали минијатурни украси од смола од дрво за Новогодишни елки или каде сакате. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Мини снешковците се одлични Божиќни подароци за пријателите и семејството.Можете да ги користите за украсување трпезариски маси, полици за книги, Новогодишни елки или можете да ги ставите директно Во Божиќни чорапи. Описмини снешковците се одлични Божиќни подароци за пријателите и семејството.Можете да ги користите за украсување трпезариски маси, полици за книги, Новогодишни елки или можете да ги ставите директно Во Божиќни чорапи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата