• Со попуст
  • Неодамнешно
Meilugang Hepa Fit for Xiaomi Fit for Dreame Bot L10 Pro D9 RLS3 вакуум чистач додатоци ролери Главна странична четка за четка за четкички парчиња парчиња резервни делови крути вакуум во прод?

Meilugang Hepa Fit for Xiaomi Fit for Dreame Bot L10 Pro D9 RLS3 вакуум чистач додатоци ролери Главна странична четка за четка за четкички

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Погодно за различни и задачи за суво чистење, доволно цврсти за станбени и комерцијални апликации Направено од цврсти и издржливи полипропилен и пластични материјали за одлично вшмукување и зафат. Направени од висококвалитетни материјали, издржливи и практични, песни и еднократно, ефикасно помагајќи им на чистачите на роботи за чистење подови. Овозможува чист воздух и супериорно искуство за чистење за секој корисник. Нашите делови не се оригинални, но можат да бидат компатибилни со следниве модели : погодни за Xiaomi погодни за Dreame D9 (RLS5-WH0) одговара за Xiaomi погодни за Dreame Bot L10 Pro (RLS5 L) одговара за Xiaomi Fit for Robever Robot LDS вакуум-Mop Vacuum-Mop Пронаоѓач (RLS3).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата