• Со попуст
  • Неодамнешно
ВРЗАНИ 4 ПАРЧИЊА Гел Пенкала За Мастило, 0,5 мм Пенкала За Топчести Пенкала Што Се Повлекуваат Pointетско Пенкало Со Топчесто Пенкало Со Црно Мастило Мазни Пенкала За П?

ВРЗАНИ 4 ПАРЧИЊА Гел Пенкала За Мастило, 0,5 мм Пенкала За Топчести Пенкала Што Се Повлекуваат Pointетско Пенкало Со Топчесто Пенкало

 
DEN 75.36

Количината на стоката
Това е достапна

Ќе добиете 4 парчиња пенкала За мастило Со мастило Што се повлекуваат во различни бои, со едноставен, но стилски дизајн, мек допир и добро чувство Симпатични хемиски пенкала со совршена големина одговараат на вашите потреби за секојдневна употреба и замена. Пенкалото со црно мастило има врвка која се состои од куршуми од 0,5 мм и користи мастило за брзо сушење со врвен гел кое брзо се суши за да ја одржува хартијата чиста и без истекување на мастило, мастилото со голем капацитет ви обезбедува долготрајно време на пишување. Секоја врвка е запечатена со восок за да спречи сушење на мастилото. `+Непречено Пишување пенкалата за гел се мазно пишување без да се грижите за дамки, протекување мастило и избледување. Во врвката е вградена фина пружинска конструкција, што го прави излезот на мастило стабилен и пишувањето полесно и мазно. ●Пренослив Клип За Пенкало ● удобниот дизајн на клипот може цврсто да го прицврсти неутралното пенкало со мастило на книга, тетратка Или торба, лесна за носење, без да се грижите за губење; дизајн што може да се повлече, нежно притиснете го капачето и крајот на пенкалото автоматски се повлекува. ●Широка примена●сјајната пастелна боја обоена завршница на бурето го прави убавото хемиско пенкало да изгледа многу уникатно и од високата класа. Овие пенкала со гел мастило се добри за пишување, земање белешки, цртање, дневници, скицирање, сликање, бележење и многу повеќе, задоволување на вашите различни потреби во секојдневното учење и работа.


Клучни карактеристики

0.5mm Single product size:
14.2x1.6x1.1cm/5.59x0.63x0.43in ❤FAST DELIVERY FBA warehouse, FAST Delivery ❤ SERVICE GUARANTEE Customer satisfaction is our top priority, if you have any problems with our items or services, please feel free to contact us-100% satisfaction guarantee.

Слични производи во категоријата