• Со попуст
  • Неодамнешно
50 парчиња мали мини стаклени шишиња тегли со сет на стоп -стопери, ситни шишиња со стакло од плута со завртки за очи и мала инка за декорација, уметнички занаети, про?

50 парчиња мали мини стаклени шишиња тегли со сет на стоп -стопери, ситни шишиња со стакло од плута со завртки за очи и мала

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

Complete combination : 50 pieces small glass bottle is equipped with 50 pieces eye screws and 3 pieces funnels, you can give full play to your imagination to do any DIY, such as message bottles, perfume samples, wedding gifts, party decorations, storage items, итн; Вклучената инка со мала рачка, полесно е да се користи. Детали за големината : Прекрасно стакло шише е само 10 x 18 mm и има капацитет од 0,5 ml, што е многу мало и може да се наполни со ливчиња, шарен песок, sequins, монистра, итн., Создавање ретро и романтична атмосфера за вашата свадба и забава. Нанесете на : чиста мала стаклена тегла со трупци може да се нанесе како приврзок за ѓердан, шише со парфеми, мини шише со богатство, исто така погодно за декорација на туш за бебиња и снабдување со туш за бебиња; Вие го разменувате со пријателите како сувенир или подарок, привлечни привлечност и многу повеќе. Јасен материјал : Мини стаклено шише е изработено од стакло, со висока транспарентност, без меурчиња и изгледа многу убаво, стоперот за плута е мазен и не е лесен за паѓање, добро одговара на устата за стакло шише; Пластичните инка и металните завртки за очи се сигурни и можат да ви служат долго време. Погодно е за : мазно стакло шише со стопер од плута може да се примени за разни идеи за бебешки туш и роденденска забава, кои можат да се направат во убави занаети или подароци со монистра, sequins, итн., Или исполнето со обоен песок и некои морски школки со плажа или наутички украси. Complete combination : 50 pieces small glass bottle is equipped with 50 pieces eye screws and 3 pieces funnels, you can give full play to your imagination to do any DIY, such as message bottles, perfume samples, wedding gifts, party decorations, storage items, итн.; Вклучената инка со мала рачка, полесно е да се користи. Детали за големината : Прекрасно стакло шише е само 10 x 18 mm и има капацитет од 0,5 ml, што е многу мало и може да се наполни со ливчиња, шарен песок, sequins, монистра, итн., Создавање ретро и романтична атмосфера за вашата свадба и забава. Нанесете на : чиста мала стаклена тегла со трупци може да се нанесе како приврзок за ѓердан, шише со парфеми, мини шише со богатство, исто така погодно за декорација на туш за бебиња и снабдување со туш за бебиња; Вие го разменувате со пријателите како сувенир или подарок, привлечни привлечност и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата