• Со попуст
  • Неодамнешно
Fafeicy T12-K Совет за лемење, 0,55cm/0,2in дијаметар, 13,8 см/5,4in должина, врв на железо за лемење на главата, врв на електрична лемење за додатоци за опрема за заварување, лемење ?

Fafeicy T12-K Совет за лемење, 0,55cm/0,2in дијаметар, 13,8 см/5,4in должина, врв на железо за лемење на главата, врв на електрична лемење за

 
DEN 1080.00

Количината на стоката
Това е достапна

Совет за железо за лемење има широка апликација, што може да ви помогне да ја завршите вашата работа побрзо и поефикасно Совет за лемење е изработен од квалитетно лемење железо + црвен бакар, практичен и стабилен, безбеден и има долг животен век. Стабилни перформанси, лесни за аплицирање и можат да ви донесат многу погодност. Електроплацијата усвојува нанотехнологија, тие не се лесни за оксидирани или скршени. Точна големина, брза спроводливост на топлина, мазен горен и долен калај, мазни, па дури и залемени споеви по лемење. Совет за железо за лемење има широка апликација, што може да ви помогне да ја завршите вашата работа побрзо и поефикасно. Совет за лемење е изработен од квалитетно лемење железо + црвен бакар, практичен и стабилен, безбеден и има долг животен век. Стабилни перформанси, лесни за аплицирање и можат да ви донесат многу погодност. Електроплацијата усвојува нанотехнологија, тие не се лесни за оксидирани или скршени. Точна големина, брза спроводливост на топлина, мазен горен и долен калај, мазни, па дури и залемени споеви по лемење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Solder Tip
Material:
Soldering Iron + Red Copper
Model:
T12-K
Length:
Approx.13.8cm/5.4in
Diameter:
Approx.0.55cm/0.2in
Package List:
1 x Solder Tip:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата