• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови за хартија, лесен процес на електропланирање преносни симпатични клипови за хартија уникатна форма 100 компјутери за канцеларија за секојдневна употреба з?

Клипови за хартија, лесен процес на електропланирање преносни симпатични клипови за хартија уникатна форма 100 компјутери за канцеларија за

 
DEN 731.20

Количината на стоката
Това е достапна

Опсег на апликација : Може да помогне во организирање на вашите документи и хартија за цртање за канцеларија, дома и секојдневна употреба Уникатна форма : убава, софистицирана, уникатна и стилска во форма на симпатична форма на срце и форма на loveубов. Практично доверливо : Не е лесно да се оштети хартија, да се зголеми отпорноста на лизгање, може да се користи како обележувачи, итн. Лесен и преносен : Клипот за хартија е лесен и преносен, издржлив и не е лесен за кршење, долгорочна употреба, погоден за класификација на документи. Опсег на апликација : Може да помогне во организирање на вашите документи и хартија за цртање за канцеларија, дома и секојдневна употреба. Уникатна форма : убава, софистицирана, уникатна и стилска во форма на симпатична форма на срце и форма на loveубов. Практично доверливо : Не е лесно да се оштети хартија, да се зголеми отпорноста на лизгање, може да се користи како обележувачи, итн. Лесен и преносен : Клипот за хартија е лесен и преносен, издржлив и не е лесен за кршење, долгорочна употреба, погоден за класификација на документи. Лесен и преносен : Клипот за хартија е лесен и преносен, издржлив и не е лесен за кршење, долгорочна употреба, погоден за класификација на документи. Метален материјал : Изработено од метален материјал, користејќи процес на електропланирање против 'рѓа, не е лесен за избледување, не е лесно да се' рѓа.


Клучни карактеристики

Item Type:
Paper Clips
Material:
Metal
Function:
Light and Portable, Suitable for File Classification
Package List:
100 x Paper Clips:
1 x Storage Box:

Слични производи во категоријата