• Со попуст
  • Неодамнешно
ОПЕРТИТАККС 1 ПЦС Алатки за острилка за острилка за молив за острила за острилка за деца за деца, засилувач за монторил, алатка за молив за молив, за острилка за моли?

ОПЕРТИТАККС 1 ПЦС Алатки за острилка за острилка за молив за острила за острилка за деца за деца, засилувач за монторил, алатка

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Острилка за моливи за ученици- Рачен острилка за моливи се вклопува во училишната училница, домашна студија, употреба во канцеларија, наставници, деца, уметници, инженери, индустриски дизајнери , Пластични острилки-Дизајнот на рачката против лизгање може да биде сигурна лесна употреба при вртење на раката. Рачен острилка за моливи- Наставниците и родителите можат да ги користат овие острилки за молив за деца како награди за награди за деца или награди за конкуренција. Канцелариски материјал за дете- Компактен и мал дизајн на острилка за моливи го прави влечење во торба или ранец, исто така лесно се вклопува скоро каде било и може да оди каде и да правите. Острилка за молив за животни- Нашиот прекрасен острилка е при рака да ги заостри моливи со различна форма. Острилка за моливи за ученици- Рачен острилка за моливи се вклопува во училишната училница, домашна студија, употреба во канцеларија, наставници, деца, уметници, инженери, индустриски дизајнери ,. Пластични острилки-Дизајнот на рачката против лизгање може да биде сигурна лесна употреба при вртење на раката. Рачен острилка за моливи- Наставниците и родителите можат да ги користат овие острилки за молив за деца како награди за награди за деца или награди за конкуренција. Канцелариски материјал за дете- Компактен и мал дизајн на острилка за моливи го прави влечење во торба или ранец, исто така лесно се вклопува скоро каде било и може да оди каде и да правите. Острилка за молив за животни- Нашиот прекрасен острилка е при рака да ги заостри моливи со различна форма. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на острилка за молив - Материјал : Пластика + метал рачен острилка за молив. - Големина : 11,40 x 10,30 x 8,20 cm/ 4.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата