• Со попуст
  • Неодамнешно
Четки за чистење И Четка За Игли, Четка За Поправка На Алатки За Чистење На Воздушни Четки Професионални Додатоци За Чистење За Пиштол За Замаглување За Пиштол За Б?

Четки за чистење И Четка За Игли, Четка За Поправка На Алатки За Чистење На Воздушни Четки Професионални Додатоци За Чистење За Пиштол За Замаглување

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЕФЕКТИВНИ АЛАТКИ за ЧИСТЕЊЕ-лесно е да ја исчистите воздушната четка враќајќи ја нејзината состојба, така што работи како нова Млазницата игла млазници блокирани со лесен зафат, жлеб рачка. идеален за расчистување на блокадите со исушена боја. Задолжителен додаток за корисникот на воздушна четка. ЗА ЧИСТЕЊЕ НА МАЛИ АЛАТКИ ЗА ОТВОРАЊЕ-Идеален За чистење на пиштолот за боја за прскање, карбуратор за автомобил / мотоцикл / скутер, вентилатор за ладење НА ПРОЦЕСОРОТ, шише за хранење бебе / миленичиња, машина за кафе, отвори за воздух, брадавици / сламки за пиење итн. МАТЕРИЈАЛ од нерѓосувачки ЧЕЛИК - изопачената жица од нерѓосувачки челик против ' рѓа на секоја четка за чистење и игла за чистење е силна и издржлива. Боја исушена со завртки и / или остатоци. Машинска, целосно метална конструкција со лесен зафат, рачка на жлебот. Ви овозможува да ја закачите, да се закачите на прстен (вклучен) или да поврзете жица за да повлечете четка преку долга цевка или цевка. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КОСА СО ЧЕТКА-висококвалитетните најлонски влакна на секоја четка за чистење имаат средна цврстина и нема да гребат цевки или цевки. Завртката на капакот ја штити екстра-фината игла кога не се користи. 5 РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ ЗА ОПЦИОНАЛНО-дијаметарот На Четката 5 варира од околу 2, 2,5, 3,2, 4 до 5 мм. различните четки ќе обезбедат дека сте во можност темелно да ја исчистите внатрешноста на вашата опрема.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата