• Со попуст
  • Неодамнешно
Канти За Складирање Што Се Склопуваат со голем Капацитет,Канти За Складирање Со Пластични Капаци Издржливи Гајби За Преклопување Кутија За Складирање За Складира?

Канти За Складирање Што Се Склопуваат со голем Капацитет,Канти За Складирање Со Пластични Капаци Издржливи Гајби За Преклопување

 
DEN 576.00

Количината на стоката
Това е достапна

Пластични Гајби За Складирање : Изработени Од Висококвалитетни Пп Материјали,Секоја Пластична Гајба Може Да Издржи До 110 ФунтиИсто Така, Лесно Се Чисти.Можете Само Да Го Измиете Со Вода. Канти За Складирање Со Капаци : Дизајнот На Капакот Ги Чува Организираните Предмети Од Прашина.Одлично Е Да Се Користи Како Складиште За Намирници,Како Организатор На Багажникот,Како Складирање Играчки,Како Импровизирана Корпа За Перење,Па Дури И Како Корпа За Рециклирање. Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира : Со Испреплетен Дизајн На Системот За Гнездење,Гајбите За Складирање Се Складираат Безбедно За Ефикасно Користење На Просторот.Дизајнот На Дното Што Не Се Лизга Обезбедува Поголема Стабилност На Гајбите За Складирање При Редење И Не Е Лесно Да Се Лизне. Лесен За Употреба : Кутијата За Складирање Може Да Се Постави Во 4 Чекори.Отворете Ја Преградата.Поправете Ги Преградите Од Двете Страни За Спојување.ЧЕКОР 3, Кабинетот е Завршен.ЧЕКОР 4, Ставете Ја Горната Кутија на Кутијата. Повеќенаменски : Лесните Издржливи Гајби Можат да Пропаднат За Неколку Секунди,Идеални За Транспорт Во движење и Нудат Решение за Заштеда На Простор за Вашиот Багажник,Гаража,Двор,Канцеларија Итн. Пластични Гајби За Складирање : Изработени Од Висококвалитетни Пп Материјали,Секоја Пластична Гајба Може Да Издржи До 110 Фунти.Исто Така, Лесно Се Чисти.Можете Само Да Го Измиете Со Вода. Канти За Складирање Со Капаци : Дизајнот На Капакот Ги Чува Организираните Предмети Од Прашина.Одлично Е Да Се Користи Како Складиште За Намирници,Како Организатор На Багажникот,Како Складирање Играчки,Како Импровизирана Корпа За Перење,Па Дури И Како Корпа За Рециклирање. Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира : Со Испреплетен Дизајн На Системот За Гнездење,Гајбите За Складирање Се Складираат Безбедно За Ефикасно Користење На Просторот.Дизајнот На Дното Што Не Се Лизга Обезбедува Поголема Стабилност На Гајбите За Складирање При Редење И Не Е Лесно Да Се Лизне. Лесен За Употреба : Кутијата За Складирање Може Да Се Постави Во 4 Чекори.Отворете Ја Преградата.Поправете Ги Преградите Од Двете Страни За Спојување.ЧЕКОР 3, Кабинетот е Завршен.ЧЕКОР 4, Ставете Ја Горната Кутија на Кутијата. Повеќенаменски : Лесните Издржливи Гајби Можат да Пропаднат За Неколку Секунди,Идеални За Транспорт Во движење и Нудат Решение за Заштеда На Простор за Вашиот Багажник,Гаража,Двор,Канцеларија Итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата