• Со попуст
  • Неодамнешно
Yaodhaod VGA до HDMI кабел, 9,8ft VGA машки до HDMI машки конвертер кабел со аудио излез и USB -моќ Аналоген адаптер за адаптер за адаптер за лаптоп за лаптоп за компјутерски дескто?

Yaodhaod VGA до HDMI кабел, 9,8ft VGA машки до HDMI машки конвертер кабел со аудио излез и USB -моќ Аналоген адаптер за адаптер

 
DEN 255.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Converter Cable】 This 98ft VGA to HDMI converter cable is perfect for transferring and converting analog signals from VGA (D-Sub, HD 15-pin) output PC, laptop, desktop computer to digital signal HDMI input display such as projector, monitor , HDTV. 【1080p Full HD Digital USB аудио аудио може да се конфигурира од менито за звук во Windows за да го излезе аудио на поврзаниот дисплеј. 【Сигурен компатибилен со компјутер, компјутер, десктоп, лаптоп, ултрабук, тетратка, Chromebook, Raspberry PI, Intel Nuc, Roku, PS3, Xbox One, Xbox 360, поставете ја горната кутија, ТВ -кутија или други уреди со HDMI порта;. 【Белешка】 Овој кабел VGA во HDMI кабел може да се претвори само од VGA (излез на аналоген сигнал) во HDMI (внес на дигитален сигнал). Не можете да се претворите од HDMI во VGA, така што не можете да го користите наназад. УСБ -приклучокот за напојување треба да биде поврзан со USB -портата на компјутерот за напојување. Не може да се користи без врска. 【Converter Cable】 This 9.8ft VGA to HDMI converter cable is perfect for transferring and converting analog signals from VGA (D-Sub, HD 15-pin) output PC, laptop, desktop computer to digital signal HDMI input display such as projector, monitor , HDTV. 【1080p Full HD Digital USB аудио аудио може да се конфигурира од менито за звук во Windows за да го излезе аудио на поврзаниот дисплеј. 【Сигурен компатибилен со компјутер, компјутер, десктоп, лаптоп, ултрабук, тетратка, Chromebook, Raspberry PI, Intel Nuc, Roku, PS3, Xbox One, Xbox 360, поставете ја горната кутија, ТВ -кутија или други уреди со HDMI порта;. 【Белешка】 Овој кабел VGA во HDMI кабел може да се претвори само од VGA (излез на аналоген сигнал) во HDMI (внес на дигитален сигнал). Не можете да се претворите од HDMI во VGA, така што не можете да го користите наназад. УСБ -приклучокот за напојување треба да биде поврзан со USB -портата на компјутерот за напојување. Не може да се користи без врска.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата