• Со попуст
  • Неодамнешно
4 Држач За Воздушни Ознаки Компатибилен Со AirTags 2021, Привезок За Airtag, Куќиште За AirTag, Водоотпорен Прстен За Клучеви На AirTag, Лесен, Против Гребење, За Багаж, Паричник, Ми?

4 Држач За Воздушни Ознаки Компатибилен Со AirTags 2021, Привезок За Airtag, Куќиште За AirTag, Водоотпорен Прстен За Клучеви На AirTag,

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

● Компатибилност : нашиот држач за силиконски аеродром е компатибилен со Air Tag 2021 (Забелешка : Нашите производи го вклучуваат само приврзокот за клучеви на airtag, Air Tag не е вклучен. ● Материјал отпорен на капки : овој приврзок за клучеви е изработен од силиконски материјал, кој е флексибилен и не е лесно деформиран, и може да игра ефект отпорен на пад од 360°, давајќи му на Вашиот Воздушен Ознака целосна заштита од обвивка. ● Лесен за употреба : има лесни за отворање/затворање прстени со клучеви што ви овозможуваат да го закачите Вашиот Воздушен Ознака на ранци, багаж, паричници, јаки за миленичиња, клучеви и други скапоцености за да можете да водите сметка за што и да е прикачено. ● Хуманизиран дизајн : Нашата Кутија за воздушни ознаки има подигнат централен дизајн што помага да се спречи гребење на Вашиот Аеродром. Содржи : 4 пакувања, овој прстен за клучеви на airtag има четири бои : црна, бургундска, темно сива и темно сина. Водоотпорен Приврзок За Клучеви За Паричник, Багаж.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата