• Со попуст
  • Неодамнешно
10 парчиња водоотпорна лепенка Транспарентна супер силна лепило запечатување Поправка за лепенка за лепенка за вода за поправка на цевки за истекување3.9x3.9in

10 парчиња водоотпорна лепенка Транспарентна супер силна лепило запечатување Поправка за лепенка за лепенка за вода за поправка на цевки за истекување3.9x3.9in

 
DEN 115.84

Количината на стоката
Това е достапна

Боја : Транспарентна10 x водоотпорна лента. Мултифункционално Ова е мултифункционална лента, може да ја поправи, лепи, запечати и поправа скоро сè. Домашна алатка за поправка со докажување на протекување со добра запечатување и силни перформанси на лепило, погодна за дневна употреба. Водоотпорен дизајн : Оваа лента е водоотпорен дизајн, одлична за запечатување и истекување на запрена на цевката за вода. Лесен за употреба веднаш запечатува вода и влага за да создаде супер силна, флексибилна, водоотпорна бариера, супер широко за брзо покривање на големи пукнатини, празнини и дупки. Боја : Транспарентна.10 x водоотпорна лента. Мултифункционално Ова е мултифункционална лента, може да ја поправи, лепи, запечати и поправа скоро сè. Домашна алатка за поправка со докажување на протекување со добра запечатување и силни перформанси на лепило, погодна за дневна употреба. Водоотпорен дизајн : Оваа лента е водоотпорен дизајн, одлична за запечатување и истекување на запрена на цевката за вода. Лесен за употреба веднаш запечатува вода и влага за да создаде супер силна, флексибилна, водоотпорна бариера, супер широко за брзо покривање на големи пукнатини, празнини и дупки. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Водоотпорен лента Материјал : Композитни материјали Боја : Транспарентна големина : приближно.9in Тежина : приближно.8oz Примена : Погодно за дневно истекување на контејнери, истекување на вода цевки итн. , Силна поправка на пукнатините на цевките за поправка. Користете метод и чекори : 1. Сечење : Прв буџет Големината на лентата што треба да се санира и да се намали на потребната големина. Залепете, поправка на истекување : Отстранете го транспарентното објавување на задниот дел и залепете го на чиста површина.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Waterproof Tape
Material:
Composite Materials
Color:
Transparent
Size:
Approx.100x100mm/3.9x3.9in
Weight:
Approx.52g/1.8oz
Application:
Suitable for daily container leakage, water pipe leakage etc, strong repair water pipe cracks repair.
Use method and steps:
1. Cutting:
first budget the size of the tape that needs to be repaired and cut to the required size.
2. Paste, leakage repair:
Remove the transparent release film on the back and stick it to a clean surface.
3. Press and expel air bubbles:
Press firmly, and blisters at the place of attachment.
4. Precautions:
Once attached, the strong adhesion will cause it to be unable to be repositioned, so be quick and accurate when attaching!
Construction instructions with water:
1. If you need to carry water for construction, be sure to cut the tape to the required size in advance.:
2. After the transparent film, quickly put a piece in place on the adhered surface and quickly send out air and water.:
3. If it is operated at a slow speed, it will become hydrophobic, causing the adhesive surface to temporarily lose its viscosity.:
4. It will return to strong stickiness after the glue surface is dry.:
5. If you are using this product for the first time, it is recommended to stop water construction.:
Tear-off method:
Need a knife
Coefficient of Elongation:
5%
 :
Package List:
10 x Waterproof Tape :

Слични производи во категоријата