• Со попуст
  • Неодамнешно
Cyalume Индустриски Одделение SnapLight Одблесокот Алтернативни Хемиски Светлосни Стапчиња Со Држач За Бипод-Незапалив, Водоотпорен Светлосен Стап, Обезбедува 2 Часа Све?

Cyalume Индустриски Одделение SnapLight Одблесокот Алтернативни Хемиски Светлосни Стапчиња Со Држач За Бипод-Незапалив, Водоотпорен Светлосен

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПОБЕЗБЕДНА и ПОСИГУРНА од ОДБЛЕСОКОТ – незапаливата, без топлина генерирана, водоотпорна хемија на овој алтернативен хемиски светлосен стап на Snapplight splare обезбедува побезбедна и посигурна опција за огноотпорни пиротехнички ракети Тие се уште побезбедни за чување. 360 СТЕПЕНИ НА СИЛНА СВЕТЛИНА ДО 2 ЧАСА-за разлика од типичниот блесок, овие алтернативи на одблесокот обезбедуваат интензивно, светло жолто светло до 2 часа, во која било состојба или околина. Тие се совршени за итно или безбедносно светло при лоши временски услови и многу повеќе. ВКЛУЧЕН МЕТАЛЕН ДРЖАЧ за БИПОДИ спречува тркалање и го поставува светлосниот стап под оптимален агол за видливост. За да го активирате лесниот стап, свиткајте, прицврстете ја и протресете ја цевката. ГИ ИСПОЛНУВА НЕОПАСНИТЕ СТАНДАРДИ НА ОДДЕЛОТ ЗА ТРАНСПОРТ (ТОЧКА), обезбедувајќи безбедна употреба за флотите и организациите за масовен транзит без потреба од дозволи за складирање. Овие блесок алтернативни хемиски светлосни стапчиња се најпосакуваниот сигнален уред за одделенијата низ целата земја. НАПРАВЕНИ ВО САД ПОД СТРОГИ УПАТСТВА ЗА КВАЛИТЕТ за да се обезбеди секој блесок алтернативното светло работи без проблем.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата