• Со попуст
  • Неодамнешно
Ailiber За Случајот Samsung Galaxy A23, Футрола За Куќиште Samsung A23 Со Заштитник На Екранот, Клип За Вртлив Ремен, Капак На Држачот За Држач, Тенок Школка Отпорна На Удари Слајд То?

Ailiber За Случајот Samsung Galaxy A23, Футрола За Куќиште Samsung A23 Со Заштитник На Екранот, Клип За Вртлив Ремен, Капак

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Компатибилен-Дизајн За Samsung Galaxy A23 (6,6 инчи, Објавен Само 2022 Година) Не За Самсунг Галакси А33 5Г (6,4 инчи, Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy A53 5 G (6,5 инчи, Објавен 2022 година). Максимална заштита-Тврд пластичен КОМПЈУТЕР. Текстура отпорна на лизгање. Засилени четирите агли. Намалете го ризикот од оштетување. Тврд грб и отстранлив капак за цврсти капки, гребнатини и испакнатини во активности и спортови на отворено. Калено Стакло Заштитник На Цел Екран-Покриеност На Цел Екран, Пријателски За Куќишта, мазно чувство, Висока Цврстина, одговор и транспарентност, без меурчиња, Лесна инсталација. Слободен Kickstand-гледајте видео без држење. ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРТЛИВИОТ РЕМЕН КЛИП, ротирајте 180 степени за да понудите погодност за носење. Постојано стегајте го ременот, чантата, џебот и фармерките. Гаранција-Целосна гаранција за враќање на средствата доколку не сте задоволни со која било причина за производот за 30 дена. Доживотна поддршка за услуги на клиентите. Добредојдовте да додадете Во Кошничка или Листа. Компатибилен-Дизајн За Samsung Galaxy A23 (6,6 инчи, Објавен Само 2022 Година). Не За Самсунг Галакси А33 5Г (6,4 инчи, Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy A53 5 G (6,5 инчи, Објавен 2022 година). Максимална заштита-Тврд пластичен КОМПЈУТЕР. Текстура отпорна на лизгање. Засилени четирите агли. Намалете го ризикот од оштетување. Тврд грб и отстранлив капак за цврсти капки, гребнатини и испакнатини во активности и спортови на отворено. Калено Стакло Заштитник На Цел Екран-Покриеност На Цел Екран, Пријателски За Куќишта, мазно чувство, Висока Цврстина, одговор и транспарентност, без меурчиња, Лесна инсталација. Слободен Kickstand-гледајте видео без држење. ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРТЛИВИОТ РЕМЕН КЛИП, ротирајте 180 степени за да понудите погодност за носење. Постојано стегајте го ременот, чантата, џебот и фармерките. Гаранција-Целосна гаранција за враќање на средствата доколку не сте задоволни со која било причина за производот за 30 дена. Доживотна поддршка за услуги на клиентите. Добредојдовте да додадете Во Кошничка или Листа. Имаме и други одлични дизајни и бои. Добредојдовте да пребарувате "Ailiber + Samsung Galaxy A23" и најдете нешто ново. Карактеристики на производот : 100% сосема нов и висок квалитет. Пакет : 1 х Тенок Цврст Ремен Футрола За Клипови Со Калено Стакло Заштитник На Цел Екран За Samsung Galaxy A23 (6,6 инчи, Објавен Само 2022 година).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата