• Со попуст
  • Неодамнешно
Fiddaa маска за спиење за жени, маска за очи за блокирање на светло за спиење, 3Д контурирана чаша маска за спиење, мека маска за очите за спиење со прилагодлива еластич?

Fiddaa маска за спиење за жени, маска за очи за блокирање на светло за спиење, 3Д контурирана чаша маска за спиење, мека маска за очите

 
DEN 223.68

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа маска за очи е уникатно дизајнирана од пределот на носот и може да одговара на сите видови на носеви, ефикасно блокирајќи ја светлината од влегувањето, да ве доведе во целосна темна во секое време и каде било Има подлабок простор им овозможува на очите слободно да трепкаат. Маската за спиење е изработена од бавна мемориска пена со висока густина, која е помека од обична, а надворешниот материјал ја користи ткаенината за јога облека што може да дише. 3 D маска за спиење има подлабок простор, покриеност и рабовите одговараат на јаготките. Има подлабок простор, така што нема притисок на очите, нема да ги допре трепките и можете да трепкате како што сакате. Прилагодливо : Прилагодлива лента за токи што ја прави нашата маска за спиење една големина одговара на сите, што нема да ја фати или скрши косата, ниту ќе ги повреди вашите уши, погодни за каква било положба за спиење и останете на местото. Окото за очи за спиење може да биде посебен подарок за вашите родители, сопруг, сопруга, старешини и пријатели. Оваа маска за очи е уникатно дизајнирана од пределот на носот и може да одговара на сите видови на носеви, ефикасно блокирајќи ја светлината од влегувањето, да ве доведе во целосна темна во секое време и каде било. Има подлабок простор им овозможува на очите слободно да трепкаат. Маската за спиење е изработена од бавна мемориска пена со висока густина, која е помека од обична, а надворешниот материјал ја користи ткаенината за јога облека што може да дише. 3 D маска за спиење има подлабок простор, покриеност и рабовите одговараат на јаготките. Има подлабок простор, така што нема притисок на очите, нема да ги допре трепките и можете да трепкате како што сакате. Прилагодливо : Прилагодлива лента за токи што ја прави нашата маска за спиење една големина одговара на сите, што нема да ја фати или скрши косата, ниту ќе ги повреди вашите уши, погодни за каква било положба за спиење и останете на местото. Окото за очи за спиење може да биде посебен подарок за вашите родители, сопруг, сопруга, старешини и пријатели.


Клучни карактеристики

Product name:
3D shading sleep mask
Weight:
38g
Color:
pink
Material:
rebound memory cotton
Specification:
25x10x3cm
Function:
help sleep and block light
The sleep masks for women, men is a good companior for home sleep, office snap, travel, yoga, meditation, camping, etc.:
Package Include:
1 * Sleeping Eye Mask:
Purchase Notes::
1.Due to computer monitor and the actual shooting brightness and other reasons, there will be a certain color difference. The final color please refer to our actual goods.:
2.Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
If you have any questions, please contact us in time and we will respond to your inquiry within 24 hours. :

Слични производи во категоријата