• Со попуст
  • Неодамнешно
Llryn Автомобил Поправка Алатка 46pcs 1/4-Инчен Приклучок Сет Автомобил Поправка Алатка Ratchet Вртежен Момент Клуч Комбо Алатки Комплет Автоматско Поправка Алатка Во Соба?

Llryn Автомобил Поправка Алатка 46pcs 1/4-Инчен Приклучок Сет Автомобил Поправка Алатка Ratchet Вртежен Момент Клуч Комбо Алатки Комплет

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Лесно се извршува и не зазема премногу простор за складирање Изработени од висококвалитетни материјали од челик и алуминиумска легура, тврди, отпорни на абење и издржливи, со долг работен век. Различни видови шрафцигери и алатки за поправка може да се користат за вашите различни потреби. Комплетот може да се користи за поправка на мебел и опрема. Мултифункционален циклус алатка за поправка комплет алатка комплет. Лесно се извршува и не зазема премногу простор за складирање. Изработени од висококвалитетни материјали од челик и алуминиумска легура, тврди, отпорни на абење и издржливи, со долг работен век. Различни видови шрафцигери и алатки за поправка може да се користат за вашите различни потреби. Комплетот може да се користи за поправка на мебел и опрема. Мултифункционален циклус алатка за поправка комплет алатка комплет. Лесно се извршува и не зазема премногу простор за складирање.Изработени од висококвалитетни материјали од челик и алуминиумска легура, тврди, отпорни на абење и издржливи, со долг работен век.Различни видови шрафцигери и алатки за поправка може да се користат за вашите различни потреби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата