• Со попуст
  • Неодамнешно
Совети за уво од 9 пара компатибилни со Anker Soundcore Life A1 A2 P2i P3i P3i, замена S/M/L 3 големина одговара во случај да ја покрие кожата на силиконскиот гел за звучно јадрото на зв?

Совети за уво од 9 пара компатибилни со Anker Soundcore Life A1 A2 P2i P3i P3i, замена S/M/L 3 големина одговара во случај да ја покрие

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

【Компатибилност】 Компатибилен со Anker Sound Core Life A1 / A2 / P2 / P2i / P2 Mini / P3 / P3i / точка 2, компатибилен со Sound Core Liberty Air 2/2 Pro, компатибилен со Sound Core Liberty 2 Pro / 3 Pro 【Материјал】 Направен од мек флексибилен премиум силиконски, обезбедете поголема изолација на бучава, стабилност во увото и трајна удобност. И тие се миење на вода, издржливи, флексибилни, отстранливи и заменливи. 【Поставете се во случај на полнење】 Поставете во случајот за полнење, не треба да се отстрани пред да се стави во случајот за полнење. Options 3 Опции со големина, подобро вклопување】 мали средни и големи 3 различни големини, удобно се во согласност со вашата индивидуална форма на уво. 【Кутија за складирање】 Опремена со кутија за складирање за складирање на совети за уво од 9 пара, што може добро да ги заштити неискористените пупки за ушите да не се изгубат или извалкаат, само совети за уво, не е вклучено куќиште за слушалки и полнење. 【Компатибилност】 Компатибилен со Anker Sound Core Life A1 / A2 / P2 / P2i / P2 Mini / P3 / P3i / точка 2, компатибилен со Sound Core Liberty Air 2/2 Pro, компатибилен со Sound Core Liberty 2 Pro / 3 Pro. 【Материјал】 Направен од мек флексибилен премиум силиконски, обезбедете поголема изолација на бучава, стабилност во увото и трајна удобност. И тие се миење на вода, издржливи, флексибилни, отстранливи и заменливи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата