• Со попуст
  • Неодамнешно
Сребрени Садови Од 30 Парчиња Розово Злато За 6, Комплет Садови Од Нерѓосувачки Челик, Ретро Прибор За Јадење За Дома, Лажици И вилушки Поставени Дома И Кујна, Безбедн

Сребрени Садови Од 30 Парчиња Розово Злато За 6, Комплет Садови Од Нерѓосувачки Челик, Ретро Прибор За Јадење За Дома, Лажици

 
DEN 1537.60

Количината на стоката
Това е достапна

①УСЛУГА за 6/30 парчиња сребрени садови од нерѓосувачки челик вклучува 6 ножеви за маса, 6 вилушки за маса, 6 лажици, 6 лажички и 6 вилушки за салата Служи 6 лица за задоволување на потребите за јадење на семејствата и рестораните. ●Висококвалитетни садови за јадење е изработен од висококвалитетен и издржлив висококвалитетен нерѓосувачки челик, отпорен на ' рѓа, отпорен на корозија, цврст и издржлив и ќе ви служи долго време. Машина за миење садови, лесна за чистење и безбедна за употреба. ●Исклучителна изработка●мазната површина гарантира дека вашите усни се безбедни и погодни за консумирање. Полирањето со огледала ги одржува овие модерни сребрени садови секогаш сјајни, handономски дизајнираната рачка и соодветната тежина обезбедуваат удобно држење за возрасни и деца, ја носи вашата дневна исхрана на ново ниво. ●Полирање на огледало ® садовите прифаќаат технологија за полирање огледала, рабовите на полирањето на огледалото се мазни и нема грубо место за да ја повредите устата. Многу е погоден за организирање на која било забава, свадба, роденден или специјален настан. Лесно за чистење. Нашиот сервис 30 дена без поставени прашања гаранција за враќање, доживотна гаранција за материјалот.100% гаранција за задоволство! Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти за да ви помогнеме, ние ќе одговориме и ќе обезбедиме решенија во рок од 24 часа. Нашите врвни производи за садови поставуваат стандарди за квалитет за иновации во дизајнот, издржливост и вредност.Нашите производи се специјално произведени за да ги задоволат потребите на домашните и комерцијалните угостителски услуги и имаат одличен стил и перформанси во домот.


Клучни карактеристики

-Material:
high-grade and safe stainless steel
-Craft:
mirror polishing
-Cleaning:
Hand wash, Dishwasher
-Occasion:
family dinner, friends gathering, banquet, Christmas, wedding, etc.
Instructions for use:
1. Please wash the cutlery set with warm water before using it for the first time to wash away the residue left during the manufacturing process.:
2. Please wash and dry the tableware after use to ensure your health and daily use, and store it in a dry place to ensure its durability. :

Слични производи во категоријата