• Со попуст
  • Неодамнешно
Подигнување На носот, Клип За Обликување На Носот Подигнување На Носот Коректор За Исправување На Мостот На Носот, Мека Безбедност Силиконски Алатки За Убавина За ?

Подигнување На носот, Клип За Обликување На Носот Подигнување На Носот Коректор За Исправување На Мостот На Носот, Мека Безбедност

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

АБС Материјал : Електричниот клип за обликување на носот прифаќа абс и материјал од нерѓосувачки челик, еколошки, цврст и цврст, не е лесен за деформација, стабилен и издржлив Безбеден За Употреба : нема несакан ефект, нема болка, нема ефект врз дишењето, нема ефект врз убавината, нема ефект врз спиењето. Greatономски дизајн, одличен ефект на обликување на носот. Ефект на Вибрации : можете да ја користите оваа едноставна алатка за да го претворите носот во тенок и исправен нос. Функција за вибрации за вибрирачки мост на носот. Обликување на носот : Обликувајте го носот според физичките принципи, поправете го без да го оштетите. Обликувачот на носот ви помага да го исправите мостот на носот и да го подигнете носот. Повеќе Применливо Место : Мала тежина и во мала големина, лесен за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршена за дома и салон за убавина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата