• Со попуст
  • Неодамнешно
Газечимп Симпатична Ајкула Прегратка Перница Кукла Декоративни Перници За Деца Соби Исклучителна Изработка Тело Перница Вратот Перница Украси Издржливи, Сини 25с?

Газечимп Симпатична Ајкула Прегратка Перница Кукла Декоративни Перници За Деца Соби Исклучителна Изработка Тело Перница Вратот Перница Украси

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Полнета Животинска Играчка : уникатен дизајн кадифен кукли играчка За Деца, удобна на допир Разноврсна : мека перница за тело , перница за вратот, перница за половината итн., декорација на домот За Софа ,кревет, под, спална соба, дневна соба итн. Прекрасна Форма На Ајкула : симпатичен изглед на ајкула, прекрасна перница за прегратка на ајкула од цртан филм. Материјал : изработен од краток кадифен и исполнет со мек и топол материјал. Лесно За Чистење : може да се мие директно со рака или во машина за перење. Полнета Животинска Играчка : уникатен дизајн кадифен кукли играчка За Деца, удобна на допир. Разноврсна : мека перница за тело , перница за вратот, перница за половината итн., декорација на домот За Софа ,кревет, под, спална соба, дневна соба итн. Прекрасна Форма На Ајкула : симпатичен изглед на ајкула, прекрасна перница за прегратка на ајкула од цртан филм. Материјал : изработен од краток кадифен и исполнет со мек и топол материјал. Лесно За Чистење : може да се мие директно со рака или во машина за перење. Опис : - Прекрасна Форма На Ајкула : симпатичен изглед на ајкула, прекрасна перница за прегратка на ајкула од цртан филм - Материјал : изработен од краток кадифен и исполнет со мек и топол материјал - Полнета Животинска Играчка : уникатен дизајн кадифен кукли играчка за Деца, удобна на допир - Разноврсна : мека перница за тело, перница за вратот , перница за половината итн.


Клучни карактеристики

- Material:
plush
Size Chart:
(optional):
Length:
approx 25cm/9.8inch
Length:
approx 40cm/15.7inch
Package Includes:
1 Plush Hug Pillow:
Note:
1.This is not infant toy, please take away from children to avoid eating.:
2.Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата