• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок 6 парчиња Биро Организатор На Фиоки Разделувачи На Фиоки Проѕирни Пластични Тесни Фиоки Организатори Сепаратори Канти За Складирање Контејнер За Кујна Ба?

Кабилок 6 парчиња Биро Организатор На Фиоки Разделувачи На Фиоки Проѕирни Пластични Тесни Фиоки Организатори Сепаратори Канти

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Совршени подароци за вашите пријатели и семејства, совршени за организирање или сортирање на употреба Совршен за чување и прикажување на вашите пенкала, накит и други работи. Овие кутии за складирање можат да ги направат вашите работи или канцелариски материјал организирани и уредни. Овие кутии се добри помагачи за да заштедите простор и да ги направите вашите работи уредни. Повеќенаменски кутии може да се користат за чување прибор за јадење, канцелариски материјал и сарафани. Совршени подароци за вашите пријатели и семејства, совршени за организирање или сортирање на употреба. Совршен за чување и прикажување на вашите пенкала, накит и други работи. Овие кутии за складирање можат да ги направат вашите работи или канцелариски материјал организирани и уредни. Овие кутии се добри помагачи за да заштедите простор и да ги направите вашите работи уредни. Повеќенаменски кутии може да се користат за чување прибор за јадење, канцелариски материјал и сарафани. Повеќенаменски Кутии За Складирање Држачи За Сортирање Канцелариски Материјал (Проѕирни ) Карактеристики-Големина : Околу 26.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата