• Со попуст
  • Неодамнешно
7 Во 1 комплет За Електронско Чистење-Чистач на Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Мултифункционална Четка За Чистење, Електронски Чистач За Airpods pro/Лаптоп/Тел?

7 Во 1 комплет За Електронско Чистење-Чистач на Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Мултифункционална Четка За Чистење, Електронски

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : овој комплет за електронско чистење 8-во-1 вклучува 1 голема четка со висока густина, 1 мек сунѓер, 1 пенкало за чистење на воздушни плочи(вклучува силиконски врв, мал сунѓер и мини четка со висока густина), 1 Извлекувач На Капачиња, 1 фланелна крпа за чистење и 1 Шише со спреј (5мл Раствор За Чистење Екран) за секоја потреба за чистење Пенкало За Чистење Што може да се преклопи : комплет За Чистење на воздушната плоча со силиконски врв, четка со висока густина и сунѓер ,триаголниот силиконски врв се користи за чистење на дамки од пукнатини и четка со висока густина за слушалки и дупки за звук на телефонската мрежа. Сунѓерот за собирање се користи за чистење на дупката на куќиштето за полнење на слушалките. Нежен и Мек Сунѓер : Комплетот За Чистење Компјутер е погоден за чистење прашина и дамки од екраните на телефони/камери/ лаптопи/таблети итн. Сунѓерот е доволно мек за да не го изгребе екранот. Тока за тастатура и четка за чистење Со Висока густина : комплет за чистење Тастатура, бравата на капачето може да се користи за отстранување на капачињата на копчињата на механичката тастатура и потоа користете ја четката за чистење за да ја исчистите прашината и дамките во празнините на тастатурата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата