• Со попуст
  • Неодамнешно
8 ПАРЧИЊА Проѕирни Клипови За Врвови За Нокти За Форми На Нокти Пластична Проѕирна Клип За Продолжување НА Прстите Ув Лед Градежни Стеги Самостојна Алатка За Уметн?

8 ПАРЧИЊА Проѕирни Клипови За Врвови За Нокти За Форми На Нокти Пластична Проѕирна Клип За Продолжување НА Прстите Ув Лед Градежни Стеги

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Содржина на пакетот : Дојдете со 8 парчиња полигелни штипки за нокти,кои се изработени од фин акрилен материјал, проѕирен, лесен и цврст31", можете да ја проширите вистинската големина на отворање по ваша потреба, максималната големина е 1. Карактеристики : постојат ленти во внатрешноста на клипот за дизајн против лизгање, а дизајнот со подигната точка ја прави силата рамномерно применета. Лакот на клипот е дизајниран врз основа на човечки прсти и одговара на прстите на повеќето луѓе. Специфичност на материјалот : клипот е изработен од акрилна пластика, транспарентен и не е лесен за жолто, лесен и лесен за носење, издржлив и не е лесен за кршење. Клиповите на врвот на ноктите се вклопуваат за сите големини совети за нокти, пролетта има висока напнатост, наменета за држење на продолжувањето совети со двојна форма кога лекувате поли акрилни гел нокти. Лесен за употреба : клиповите за врвови за Нокти можат повеќекратно и отстранливо, идеална алатка за фиксирање на калапи за нокти, ви помага лесно да креирате гел-нокти. Клиповите на врвот на ноктите ефикасно фиксираа лажни врвови за нокти и двојни форми на нокти. Ги држи врвовите за продолжување на ноктите кога го лекувате СО ЛЕД/УВ ламба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата