• Со попуст
  • Неодамнешно
Прилагодлива Пила За Удирање, Дијаметар На Пилата За Дупчење Прилагодлива Пила За Удирање Тркалезна Дупка За Сечење Алуминиумска Легура Со Дупчалка За Позиционир?

Прилагодлива Пила За Удирање, Дијаметар На Пилата За Дупчење Прилагодлива Пила За Удирање Тркалезна Дупка За Сечење Алуминиумска

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Со Сечилото За Сечење- Опремено со 3 сечила за сечење со 3 заби, кои може да се користат за лесно гледање гипс картон и плута, итн Разновидни Апликации - - - со длабочина на сечење до 30мм, оваа прилагодлива пила за удирање е идеална за поправка на мебел и проекти за обработка на дрво. Висококвалитетен Материјал - - - Изработен од најлон и цинк-материјал од легура на алуминиум, тој е силен и може да се користи долго време. Заштеда на напор - - - комплетот за пила за дупки е лесен за употреба, а пилата за удар доаѓа со вежба за позиционирање за да се исечат стандардните тркалезни дупки со чиста завршница без брус, заштедувајќи време и труд. Прилагодлив Дијаметар На Дупката - - - Оваа кружна пила за удирање има различни прилагодливи дијаметри кои се движат од 45-130мм за различни сценарија за дупчење. ад Спецификација : Тип На Ставка : Прилагодлив Материјал За Пила За Удирање : Најлон + Боја На Алуминиумска Легура На Цинк : Сребрена + Црна Длабочина На Сечење : Прибл.2 Во Дијаметар На Вратило : Прибл. 8,5 мм / 0,3 Во Должина На Вратило : Прибл. 25мм / 1ин Прилагодлив Дијаметар : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Adjustable Punching Saw
Material:
Nylon + Zinc Aluminum Alloy
Color:
Silver + Black
Cutting Depth:
Approx. 30mm / 1.2in
Shaft Diameter:
Approx. 8.5mm / 0.3in
Shaft Length:
Approx. 25mm / 1in
Adjustable Diameter:
Approx. 45-130mm / 1.8-5.1in
Application:
Suitable for sawing solid board, compression board, gypsum board, plastic, etc. Suitable for home repair projects
Package List:
2 x Adjustable Punch Saw:
3 x Blades:
1 x Positioning Bit (Use Range:
0.6cm / 0.24in)
2 x Hex Wrenches:
4 x Screws:

Слични производи во категоријата