• Со попуст
  • Неодамнешно
Пченица Слама Тривет Мат - Топла Тенџере Држач Топлина Отпорни Влошки за Маса &засилувач; Countertop-Чајник Тривет Кујна Тривети-Не-Лизга Кујна Нордиски Стил Садови &зас?

Пченица Слама Тривет Мат - Топла Тенџере Држач Топлина Отпорни Влошки за Маса &засилувач; Countertop-Чајник Тривет Кујна Тривети-Не-Лизга

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Што ЌЕ ДОБИЕТЕ пакетот содржи вкупно 3 парчиња душеци отпорни на топлина, беж подлога отпорна на топлина, розова подлога отпорна на топлина и зелена подлога отпорна на топлина, стабилен и нелизгачки дизајн, посигурен за употреба ●МАТЕРИЈАЛ од СЛАМА од ПЧЕНИЦА ● Овие подлоги отпорни на топлина се изработени од материјал од слама од пченица, силна цврстина, отпорност на висока температура до 100°, отпорни на абење и против паѓање, безбедни и еколошки, долг работен век. ●ПОДЛОГА отпорна на ТОПЛИНА ● дебелина од околу 0,3 см/0,12 инчи, подобра топлинска изолација и против попарување, за заштита на работната површина, има празнини и некои дупки на топлинската изолациона подлога, подобра дисипација на топлина, спречува вашата маса да биде попарена со садови. ●СПЕЦИЈАЛНА ФОРМА●Многу специјална изолациона подлога Во Форма На Лист Од Чудовиште, едноставно совпаѓање на боите, Нордиски стил, подобро одговараат на вашиот домашен стил и го прават вашиот дом да изгледа поспецијален, оставете го вашиот дом да додаде прекрасен пејзаж. €ШИРОК СПЕКТАР на УПОТРЕБА овие табела изолација мат може да се користи во кујната и дневната соба, може да се користи како топла садови мат, тенџере мат, чај подлога, плоча мат, сад мат, итн. Може да се користи се додека е вистинската големина. Карактеристики : } ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ}пакетот содржи вкупно 3 парчиња душеци отпорни на топлина, беж отпорна на топлина, розова подлога отпорна на топлина и зелена подлога отпорна на топлина, стабилен и нелизгачки дизајн, посигурен за употреба.●МАТЕРИЈАЛ од СЛАМА од ПЧЕНИЦА ● Овие подлоги отпорни на топлина се изработени од материјал од слама од пченица, силна цврстина, отпорност на висока температура до 100°, отпорни на абење и против паѓање, безбедни и еколошки, долг работен век.●ПОДЛОГА отпорна на ТОПЛИНА ● дебелина од околу 0,3 см/0,12 инчи, подобра топлинска изолација и против попарување, за заштита на работната површина, има празнини и некои дупки на топлинската изолациона подлога, подобра дисипација на топлина, спречува вашата маса да биде попарена со садови.


Клучни карактеристики

Material:
wheat straw
Color:
beige, pink, green
Size(approx):
16.2 x 19.5 x 0.3cm/6.38 x 7.68 x 0.12inch(width x length)
Heat resistance:
100℃
QTY:
1 pc/per color, total 3 pcs
Package:
3 pcs x heat resistant mat:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Слични производи во категоријата