• Со попуст
  • Неодамнешно
Само-лепете фиксаж за приклучок за десктоп, лепило за лепило, држач за лента за електрична енергија, десктоп за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за ?

Само-лепете фиксаж за приклучок за десктоп, лепило за лепило, држач за лента за електрична енергија, десктоп за приклучок за приклучок

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

★ Висок квалитет : Овој држач за штекер користи висококвалитетен пластичен материјал, опремен со акрилно лепило, што е силно лепливо и издржливо ★ Фиксно напојување : Наменето за електрична лента/WAN/Tissue Box/адаптер и далечински управувач, лентата за напојување е лесна за инсталирање и елиминира конфузија. ★ Брза и лесна инсталација : Инсталирајте со јасен самолеплив акрилен лепак, без перфорации. Колку е подолго времето на сврзување, толку е поголема јачината на врската. Design Дизајн на одвојување : Дизајн на песна за лесно поставување и одвојување. Инсталацијата за влечење на влечење е поудобна за движење, слајд шината е мазна, и лесно е да се повлече и вметнете. ★ Опсег на примена : Може да се управува на рамни керамички плочки, огледални површини, рамен не'рѓосувачки челик, пластика, wallsидови, таблети, итн. Спецификација : wallиден монтажа бесплатно заграда за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок Организатор на кабел Организатор : 10.57in Тежина : 23 грама боја : бела, сина, зелена, розова пакет Вклучен : 8/12/16pcs приклучок за приклучок.


Клучни карактеристики

Wall Mount Free Punch Plug Bracket Self Adhesive Plug Socket Bracket Cable Organizer:
Material:
ABS
Size:
10*4cm/3.93*1.57in
Weight:
23 grams
Color:
white, blue, green, pink
Package Included:
8/12/16pcs socket bracket :

Слични производи во категоријата