• Со попуст
  • Неодамнешно
Rave облека за жени - Музички фестивал танцувачка облека секси исечоци под малолетни врвни половини за прицврстување на нозе за нозе за нозе од нозе.

Rave облека за жени - Музички фестивал танцувачка облека секси исечоци под малолетни врвни половини за прицврстување на нозе за

 
DEN 366.08

Количината на стоката
Това е достапна

80% најлон, 20% спандекс Повлечете го затворањето. Само миење на рацете. ? Рајв : Издвоите се на фестивали, гаврани и забави на плажа со овој вид на очите на очите за жени. Комплетот вклучува секси секси под-подзлав, шорцеви за нозе во стилот на прицврстување, и сет за бикини што одговара, сите дизајнирани да ласкаат и да ги истакнат кривините на жената. ? Секси горе на Underboob : Покажете ја вашата убавина во нашиот секси селезен врв што има прилагодливи широки ленти и дизајн на под -подлога, дава поддршка и ги подобрува вашите кривини. Врвот, исто така, има слој за дишење на мрежи за да ве одржи кул и удобно додека танцувате и играте. ? Шорцеви за прицврстување на плен : Освен за дизајнот со високи половини, шорцевите за плен имаат детални детали за нозете на нозете, што ве прави повеќе чудесни и секси. ? Прилики : Без разлика дали танцувате ноќта на ноќта на музички фестивал, да ја погодите плажата со вашите пријатели или да барате забавен и игрив додаток на вашата интимна колекција на облека, овој разноврсен и стилски сет ве покри. ? Материјал : Направени од висококвалитетни, издржливи материјали кои се удобни за носење и лесни за грижа, овој комплет за танцување е совршен за топли летни денови и диви ноќи под вездите. Со својот секси дизајн и стил на привлекување внимание, овој рибарски облека за жени сет е сигурен дека ќе ги сврти главите и ќе ве натера да се чувствувате сигурни и секси каде и да одите. Надградете ја вашата игра за капење со нашиот секси рибарски костим за капење за жени и подгответе се да вртите глави и оставете впечаток каде и да одите. Изработена од висококвалитетен и мек материјал, нашиот костим за капење е истегнат, дише и удобен за носење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата