• Со попуст
  • Неодамнешно
Lunchbox.com Електричен Комплет За Вежба За Нокти, Пренослив Професионален Комплет За Педикир За Нокти За Полнење, Акрилен Гел За Нокти За Полирање, За Салон и ДОМАШНА СА?

Lunchbox.com Електричен Комплет За Вежба За Нокти, Пренослив Професионален Комплет За Педикир За Нокти За Полнење, Акрилен Гел За Нокти

 
DEN 1023.84

Количината на стоката
Това е достапна

[Компактен] : вежбата за нокти со лесна форма на пенкало и пренослив дизајн е лесна за носење, што ви овозможува да уживате во уметноста на ноктите во секое време, насекаде Доаѓа со кабел за напојување, глава за мелење од 6 парчиња, комплет од 9 парчиња, комплет од 18 парчиња и 50 прстени за брусење. [Висок Квалитет] : вежбата за нокти е изработена од висококвалитетна абс пластика, силна и издржлива. Електричниот полирач за маникир се напојува СО USB. Брзината на трчање е прилагодлива, а брзината на трчање е помеѓу 20000 вртежи во минута. [Машина за брусење] : Опремена со вежба за нокти, која може да ги модифицира ноктите, да ги отстрани вишокот датотеки на кожата и ноктите, да ги исече и полира ноктите, за да постигне совршен ефект на уметност на ноктите. [ Применливо] : овој комплет алатки за маникир е погоден за салони за нокти, салони за убавина, бањи или маникир дома. Ако ја користите оваа алатка за маникир, во само неколку едноставни чекори, вашите нокти ќе изгледаат како професионален маникир. [Сервис] Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. карактеристика : Опремен со вежба за нокти и машинки за нокти За модифицирање На Ноктите И Себум Издржлив, електричниот полирач за маникир се напојува СО USB.Прилагодлива работна брзина, стабилно работење Во рок Од 20000 вртежи Во минута Мултифункционално : гравирање, гравирање, мелење, мелење, острење, мелење, полирање, дупчење итн.


Клучни карактеристики

Plug:
USB charging
Color:
golden
Size:
13.0cm * 2cm
Rated voltage:
DC 5v-12V
Rated current:
100mA
Speed:
20000rpm
Weight:
0.3KG
Products include:
Grinding machine*1:
Power cord*1:
6-piece grinding head*1:
9-piece set*1:
18-piece set*1:
50 frosted rings*1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :

Слични производи во категоријата