• Со попуст
  • Неодамнешно
Туч Галакси С20 Ултра Паричник Случај, Магнетни Kickstand [Rfid Блокирање] Картичка Слот СТП Кожа Заштитни Флип Капак со [Tpu Шокпроф Внатрешен Случај] Компатибилен Со Галак?

Туч Галакси С20 Ултра Паричник Случај, Магнетни Kickstand [Rfid Блокирање] Картичка Слот СТП Кожа Заштитни Флип Капак со [Tpu

 
DEN 335.84

Количината на стоката
Това е достапна

КОМПАТИБИЛНОСТ И ОПРЕДЕЛУВАЊЕ : САМО КОМПАТИБИЛЕН СО Galaxy S20 Ultra 69" (Ослободување 2020). Не ОДГОВАРА На Галакси Ноте20 Ултра 5Г/ Не ОДГОВАРА На Галакси С20 6.2 "/ не ОДГОВАРА На С20+ 6. (1) Функција На Штандот : Ултра кожената футрола TUCCH Galaxy S20 има функција на држач што ќе донесе поголема погодност за гледање филм со повеќе агол, дружење со пријателите На Време на Лицето. (2) Магнетно Затворање-Магнетно затворање за одржување затворено и заштитено. СЛОТОВИ ЗА КАРТИЧКИ И ПРЕЦИЗНИ ИСЕЧОЦИ : оваа футрола За ултра 6,9 кожен паричник Галакси С20 е дизајнирана специјално за вашата Нова Галаксија С20 Ултра 6,9 инчи, што овозможува целосен пристап до сите карактеристики (копчиња, звучници, камери, сензори). Кожениот капак со три слотови за кредитни картички и поголем џеб за пари, без да мора да земате дополнителен паричник кога ќе излезете надвор. РФИД БЛОКИРАЊЕ И ЦЕЛОСНО ЕФИКАСНА ЗАШТИТА : апликацијата рфид технологија ефикасно ги штити сигналите и ја одржува безбедноста на вашите personal информации.9 2020 флип паричник кожна футрола може да ги покрие сите агли и да обезбеди одлична двослојна заштита на вашиот паметен телефон. Издржливата мека внатрешна обвивка на целото тело на ТПУ доаѓа со амортизиран раб отпорен на удари и го обезбедува вашиот телефон од капки и нерамнини. КЛАСИЧЕН И УДОБЕН : Премиум капакот од синтетичка кожа ја чува Вашата Нова Галаксија С20 Ултра 6,9 " против гребнатини и капки. Дизајниравме футроли кои не само што го имаат тоа класично чувство на кожа, туку имаат и ретро изглед и практичен дизајн. Кожената футрола ТУЧ е грациозна, луксузна и модерна кожна футрола во деловен стил за Вашата Галаксија С20 Ултра. ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА : за да продолжиме со повисоко задоволство од искуството на клиентите, сите кожни футроли што ги продава нашата продавница се покриени со ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА. Доколку има некакви проблеми со не-вештачки квалитет, ве молиме контактирајте не за да добиете нова замена бесплатно или наплата. Забелешка : САМО КОМПАТИБИЛЕН Со Galaxy S20 Ultra 6,9 инчи НЕ ОДГОВАРА На Galaxy Note20 Ultra. Не СЕ ВКЛОПУВААТ Галакси С20 6. Не СЕ ВКЛОПУВААТ Галакси С20+ 6. Карактеристики : +Висококвалитетна синтетичка кожа за стил на флип, чувство на рака од врвно одделение, поддржано Од напредна рфид технологија за блокирање на сигналите и одржување на безбедноста на вашите personal информации без разлика дали се работи за деловни или рекреативни активности.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата