• Со попуст
  • Неодамнешно
12v 24v Генератор На Турбини На Ветер Со Контролер 400w Вертикална Оска Ветерница Производство На Електрична енергија За Домашна Употреба Брод или Индустриска Енергиј?

12v 24v Генератор На Турбини На Ветер Со Контролер 400w Вертикална Оска Ветерница Производство На Електрична енергија За Домашна

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

1 Леано тело од алуминиумска легура со 2 лежишта за ротирање, што го прави способен да издржи посилен ветер и да работи побезбедно. Лесна инсталација, опционална цевка или прирабничка врска. Стандардно испрати прирабница монтирање. Сечилото усвојува нов процес на обликување со прецизно вбризгување, со оптимизирана аеродинамична форма и структура, што ја подобрува стапката на искористеност на енергијата на ветерот и годишното производство. Ниска почетна брзина и големо искористување на енергијата на ветерот. Контролорот и инверторот може да се совпаѓаат според специфичните потреби на клиентите. Турбината на ветер треба да се инсталира таму каде што има силен ветер или нема високи згради и пречки, што може целосно да го искористи ветерот power.It работи ефикасно низ широк спектар на брзини на ветер, обезбедувајќи енергија за телеком, пумпање вода, осветлување, домови надвор од мрежата или други апликации за полнење батерии со мала побарувачка на енергија. Турбина на ветер почнувајќи со мала брзина, голема искористеност на енергијата на ветерот. Идеален за спарување со соларна за да се надомести сезонската варијација, обезбедувајќи поконзистентна energy.


Клучни карактеристики

Rated power:
400w
Start wind speed:
2.0m/s
Survival wind speed:
50m/s
Generator:
Three-phase permanent magnet synchronous generator
Service life:
more than 20 years
Bearing:
HRB or as your order
Blade Material:
Nylon
Shell material:
aluminum alloy
Control system:
electromagnet
Package Included:
1 * Wind Turbine :

Слични производи во категоријата