• Со попуст
  • Неодамнешно
FOPXRO Аниме Стока Аниме Подароци Mha Стока Вклучувајќи Аниме Ранец Маска За Лице Нараквица Приврзок За Клучеви Налепници За Јаже Обележувачи Телефон Прстен Копче Игл?

FOPXRO Аниме Стока Аниме Подароци Mha Стока Вклучувајќи Аниме Ранец Маска За Лице Нараквица Приврзок За Клучеви Налепници За Јаже

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

Супер Голем Пакет – аниме Стока mha merch set вклучува mha ранец (45 x 40cm), 2 пакет mha маска за лице, mha нараквица, 2pcs mha приврзок за клучеви, mha lanyard, 50pcs mha налепници, 8pcs mha обележувач, mha телефонски држач, 4pcs mha копче pin Убави Подароци за Љубителите на аниме-овој комплет за подароци за аниме се совршени за Божиќни подароци, подароци за роденден, подароци за забави за вашите внуци, внуки, пријатели, студенти. Различна Употреба-Совршена За партиска употреба, секојдневна употреба. Аниме ранецот е со совршена големина за чување бонбони, играчки, закуски, може да се користи тема за плажа, облека за теретана. Преклопете на мали квадрати што можете да ги ставите во чантата за да ја имате при рака за пригода. Дневна Употреба Подароци Во Собата-аниме работи мха комплет содржи многу аниме работи, кои се користат во секојдневниот живот и партии. Можете да го споделите со пријателите или да го користите за украсување на вашата соба, биро итн. Услуги на клиентите-Ако не сте задоволни со нашиот производ или имате кое било друго прашање, ве молиме контактирајте не директно преку е-пошта, ќе ве достигнеме во рок од 24 часа и ќе ви помогнеме ДА го решите проблемот ШТО Е МОЖНО ПОБРЗО!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата