• Со попуст
  • Неодамнешно
Тестер за квалитет на водата во базен, мултифункционален монитор на базен со Bluetooth во реално време Преносот на податоци Висока дефиниција 6 во 1 ЛЦД екран за аквариу?

Тестер за квалитет на водата во базен, мултифункционален монитор на базен со Bluetooth во реално време Преносот на податоци Висока дефиниција

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Широка употреба] Со широк спектар на мерење, паметниот тестер е применлив за базени, домашна вода за пиење, хидропоника, лаборатории, аквариуми [Поставување на параметрите] Параметрите можат да се прилагодат преку апликацијата, можете да ги поставите горните и пониските гранични вредности, кога поставената вредност го надминува опсегот на тестот, интерфејсот со апликации ќе прикаже црвена вредност за да се наметне. [Голем екран] Голем LCD екран може да прикаже повеќе параметри во исто време, а апликацијата за мобилни телефони може да го контролира дисплејот со позадинско осветлување. [Мулти функција] Нашиот паметен монитор може да ги тестира p H Cl EC TDS ORP и температурата, усвојува висока чувствителна стаклена сонда, откривањето е точно и сигурно. [Bluetooth врска] Точното пренесување на податоци во реално време ви овозможува лесно да ги зачувате, управувате и споделувате податоците за тестот без да се грижите за губење на податоците. [Широка употреба] Со широк спектар на мерење, паметниот тестер е применлив за базени, домашна вода за пиење, хидропоника, лаборатории, аквариуми. [Поставување на параметрите] Параметрите можат да се прилагодат преку апликацијата, можете да ги поставите горните и пониските гранични вредности, кога поставената вредност го надминува опсегот на тестот, интерфејсот со апликации ќе прикаже црвена вредност за да се наметне. [Голем екран] Голем LCD екран може да прикаже повеќе параметри во исто време, а апликацијата за мобилни телефони може да го контролира дисплејот со позадинско осветлување. [Мулти функција] Нашиот паметен монитор може да ги тестира p H Cl EC TDS ORP и температурата, усвојува висока чувствителна стаклена сонда, откривањето е точно и сигурно. [Bluetooth врска] Точното пренесување на податоци во реално време ви овозможува лесно да ги зачувате, управувате и споделувате податоците за тестот без да се грижите за губење на податоците. 1 [Bluetooth врска] Точното пренесување на податоци во реално време ви овозможува лесно да ги зачувате, управувате и споделувате податоците за тестот без да се грижите за губење на податоците.


Клучни карактеристики

Item Type:
Bluetooth Pool Monitor
Material:
ABS
Model:
BLE YC01
Battery:
3 x 1.5V AAA battery (without battery)
Basic Parameters:
PH:
0.1-14.0ph
CL:
0.1-4.0mg/l
EC:
0-1990μS/cm, 2000-10000μS/cm, 10.01-20.0mS/cm
TDS:
0-999ppm, 1000-9990ppm
ORP:
-1200 to +1200mV
Temperature:
0.1℃ to 80.0℃, 32.1℉ to 176.0℉
Chlorine:
PH:
6.8 4.0 9.2 or 7.0 4.0 10.0
EC TDS:
1413μS/cm, 12.88mS/cm
ORP:
256mV
How to Use:
Adjust the corresponding value after startup, and then start test.:
Package List:
1 x Bluetooth Pool Monitor:
1 x Handle:
1 x Use Manual:
5 x PH Reagent:

Слични производи во категоријата