• Со попуст
  • Неодамнешно
Организација за складирање на бирото ZCXIYU и складирање на водоотпорна картонска датотека за складирање на решетката за складирање на кутии за десктоп, стојарен кол

Организација за складирање на бирото ZCXIYU и складирање на водоотпорна картонска датотека за складирање на решетката за складирање на

 
DEN 160.00

Количината на стоката
Това е достапна

Може да се користи како решетки за датотеки со списанија, кутија за полнење на хартиени датотеки, делител на документи, складирање на комисии, практични и функционални - чувајте ги вашите десктоп предмети на лесен дострел, добар асистент за секојдневниот живот Направено од брановидна хартија, не е лесно да се оштети со остар предмет, издржлив за употреба. Не е лесна деформација. Ова ја прави рамката на држачот на вашата датотека многу стабилна и издржлива. Шупниот дизајн на држачот на решетката со датотеки е лесен за склопување и расклопување, ги одржува вашите работи суви и лесни за чистење. Вертикалниот дизајн на складирање го максимизира просторот за организирање и класифицирање на вашите документи. Преклопувачки и флексибилен, многу лесен за собирање или испраќање, заштедува простор, одличен за училишен студентски дом, канцеларија, складирање на домови. Кутија за складирање на датотеки за домашна канцеларија - одлична кутија за алатки за организатор на канцелариски биро. Кабинетот ја олеснува десктопската организација и обезбедува многу простор за складирање за да помогне во расчистувањето на нередот. Користете го за поднесување документи, складирање на занаетчиска хартија, белешки и многу повеќе. Документи за датотеки на датотеки Sertorthold повеќе отколку што можете да замислите : држете разни канцелариски материјали, како што се далечински управувачи, мобилни телефони, пенкала, моливи, стапчиња за лепак од училиштата, маркер, хартија за белешки, визит -картички, картички за имиња, степлер, ножици и така на работната површина to Receive Get One to Keep Your Desk Free of Clutter While Maintaining Your Home or Office Clean and Tidy File Holder Specification : Specification : Product Size : 13.


Клучни карактеристики

Specification:
Product Size:
13.5*24*30Cm,24*9.5*28.8Cm
Sturdy and Durable, Good for Desk Supplies:
Excellent for Display and Storage Your Magazine,File ,Document,Notebook on Desktop or Shelf Etc:
This Convenient and Durable File Rack Will Be a Good Organizer of Trivia and Documents on Your Desktop.Creative Design for a Variety of Uses, Ideal Storage Rack Files, Cases, Calculators and Other Projects.Maintain an Orderly Space, Save Space and Time to Find Things and Improve Efficiency.A Good Gift for a Colleague or Friend.:
Package Include:
1X Desk File Rack:
Note:
Product Problems - We Only Sell File Rack, the Rest Items of the Picture Are Exhibits, Not Included:
Color Problem -Due to Light and Hine Problems, the Color of the Image May Differ from the Color of the Actual Product.Please Refer to the Actual Product:
the Product Size is Measured by Hand with an Error of 1-2 Cm.:
Pay attention to quality, provide quality service, thank you for your trust. If you have any questions, comments or feedback, please write to us. :

Слични производи во категоријата