• Со попуст
  • Неодамнешно
Инструкции за перење Ви благодариме картички, Упатства за нега Вметнете за пакување на мали бизниси, картички за насоки на клиенти, вметнување на мали онлајн прода?

Инструкции за перење Ви благодариме картички, Упатства за нега Вметнете за пакување на мали бизниси, картички за насоки на клиенти, вметнување

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

Само карти за картички : Упатства за нега за перење, не се вклучени коверти! Секоја картичка е големина на визит-картичка, 3,5 инчи x 2 инчи, двострано печатење со различни обрасци Пакетот вклучува 50 картички, стандардна големина на разгледница. Печатено на акции за квалитетни картички. Овие картички се совршени за сопствениците на мали бизниси, да ги вклучат со производ или вметнување. (Пред)-упатства за миење и одржување и детали за наставата (назад). Елегантен, едноставен и трезен изглед. Совршен едноставен начин да ги потсетите вашите клиенти како да се грижат при миењето. Може да се користи како прирачник или вметнување на пакетот при испорака на нарачката. Кога примателот ќе ги добие, тие ќе знаат дека се ценети. Прекрасно дизајнирани : Овие картички за благодарност се совршени за изразување благодарност и грижа за клиентите. Сите се внимателно дизајнирани од нашите висококвалитетни дизајнери. Имаме и други убаво дизајнирани картички за благодарност за да изберете. Може да продолжите да пребарувате други благодарни картички во нашата продавница, секогаш има оној што ви одговара!. Само карти за картички : Упатства за нега за перење, не се вклучени коверти! Секоја картичка е големина на визит-картичка, 3,5 инчи x 2 инчи, двострано печатење со различни обрасци. Пакетот вклучува 50 картички, стандардна големина на разгледница. Печатено на акции за квалитетни картички. Овие картички се совршени за сопствениците на мали бизниси, да ги вклучат со производ или вметнување. (Пред)-упатства за миење и одржување и детали за наставата (назад). Елегантен, едноставен и трезен изглед. Совршен едноставен начин да ги потсетите вашите клиенти како да се грижат при миењето.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата