• Со попуст
  • Неодамнешно
Osifit 8pcs налепница на вратата на автомобилот, кожна јаглеродна влакна на вратата на вратата на вратата на вратата за заштитни филмови, анти-гребени и водоотпорни вра?

Osifit 8pcs налепница на вратата на автомобилот, кожна јаглеродна влакна на вратата на вратата на вратата на вратата за заштитни

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал со висок квалитет : изработен од висококвалитетен јаглеродни влакна ПВЦ материјал, отпорен на абење и издржлив, не е лесен за избледување; Анти-кора, анти-колукција, ја заштитува рачката на вратата од штета Лесно за инсталирање : Исчистете ја и исушете ја локацијата што треба да се залепи. Излупете го филмот за поддршка и загрејте го со фен за коса 1-2 минути. Лепилото ќе работи подобро. Залепете го на позицијата што ја сакате и притиснете нежно 1-2 минути; Се препорачува да не го миете автомобилот 24 часа по залепеноста. Големина : ракавицата за рачката на автомобилот е околу 13*1,6 см/5,12*0,63 инчи, налепницата на сад на вратите е околу 9*8,3 см/3. Ве молиме, погледнете ја големината пред да купите, за да не купите погрешно, не важи за вашиот автомобил и да ви даде лошо искуство. Заштита : Оваа лента за заштита на рачката на вратата може да спречи рачката на вратата да биде избришана и носена, а исто така да ги покрие оригиналните гребнатини. Тоа не е само заштитна обвивка, туку и декоративна ставка со изглед на јаглеродни влакна, што изгледа многу модерно. Пакетот содржи : 4 x ленти за заштитник на рачката на вратата, налепници со чинија со врати од 4 x. Комплетот за заштита на рачката на вратата е погоден за повеќето автомобили, возила и SUV. Тој е многу погоден за инсталирање на рачки на вратите, чинии на вратите, страници од врата и странични ретровизори за заштита и украсување на вашиот автомобил. Материјал со висок квалитет : изработен од висококвалитетен јаглеродни влакна ПВЦ материјал, отпорен на абење и издржлив, не е лесен за избледување; Анти-кора, анти-колукција, ја заштитува рачката на вратата од штета. Лесно за инсталирање : Исчистете ја и исушете ја локацијата што треба да се залепи. Излупете го филмот за поддршка и загрејте го со фен за коса 1-2 минути. Лепилото ќе работи подобро. Залепете го на позицијата што ја сакате и притиснете нежно 1-2 минути; Се препорачува да не го миете автомобилот 24 часа по залепеноста. Големина : ракавицата за рачката на автомобилот е околу 13*1,6 см/5,12*0,63 инчи, налепницата на сад на вратите е околу 9*8,3 см/3. Ве молиме, погледнете ја големината пред да купите, за да не купите погрешно, не важи за вашиот автомобил и да ви даде лошо искуство. Заштита : Оваа лента за заштита на рачката на вратата може да спречи рачката на вратата да биде избришана и носена, а исто така да ги покрие оригиналните гребнатини. Тоа не е само заштитна обвивка, туку и декоративна ставка со изглед на јаглеродни влакна, што изгледа многу модерно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата