• Со попуст
  • Неодамнешно
2 / за вообичаени коаксијални кабли | клешта за Демонтирање за сат и антенски кабел 4,8-7,5 Мм / прилагодена длабочина на сечење | ТУВ| сина/црвена | Произведено Во Герман?

2 / за вообичаени коаксијални кабли | клешта за Демонтирање за сат и антенски кабел 4,8-7,5 Мм / прилагодена длабочина на сечење | ТУВ|

 
DEN 341.76

Количината на стоката
Това е достапна

Апликација-Соголување и Entmanteln сите моментално достапни Коаксијални Кабли, Сателитски Кабли и антенски кабли (НА ПРRG 58, RG 59) за тв и сателитски прием. Прецизно-прецизно работење благодарение на Вградената Скала За Должина (0 - 17,0 мм) и нема да го оштети внатрешниот заштитен и внатрешниот проводник со претходно поставена длабочина на сечење. Дополнителен Механизам за Заклучување на функцијата за Безбедно складирање и заштеда на простор и за заштита на сечилата. Квалитет-100% произведен Во Германија-Изработен од тврдо носење и polономски полиамид засилен со стаклени влакна, издржливите сечила се изработени од висококвалитетен челик за ножеви Од Солинген. Безбедност-алатка за соголување/Сертифицирана од германскиот TÉV/GS тестирана во безбедноста на работата. Апликација-Соголување и Entmanteln сите моментално достапни Коаксијални Кабли, Сателитски Кабли и антенски кабли (НА ПР.RG 58, RG 59) за тв и сателитски прием. Прецизно-прецизно работење благодарение на Вградената Скала За Должина (0 - 17,0 мм) и нема да го оштети внатрешниот заштитен и внатрешниот проводник со претходно поставена длабочина на сечење. Дополнителен Механизам за Заклучување на функцијата за Безбедно складирање и заштеда на простор и за заштита на сечилата. Квалитет-100% произведен Во Германија-Изработен од тврдо носење и polономски полиамид засилен со стаклени влакна, издржливите сечила се изработени од висококвалитетен челик за ножеви Од Солинген. Безбедност-алатка за соголување/Сертифицирана од германскиот TÉV/GS тестирана во безбедноста на работата. 2 ОБЛАСТ НА АПЛИКАЦИЈА - Демонтирање и соголување на сите вообичаени коаксијални кабли, сателитски кабли и воздушни кабли (на пр. РГ 58, рг 59) за тв и сателитски прием. ПРЕЦИЗНО-Прецизно работење благодарение на интегрираната скала на должина (0 - 17,0 мм) и без оштетување на внатрешниот заштитен и проводник поради претходно прилагодена длабочина на сечење. ДОПОЛНИТЕЛНА функција-уред За Заклучување за безбедно и заштеда на простор складирање и заштита на сечилата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата