• Со попуст
  • Неодамнешно
ЕЛЕКТРИЧЕН Велосипед Е Велосипеди Електричен Прескокнувач 2 парчиња Вртежен Клуч Клуч За Планински Вртежен Момент Комплет За Одржување Велосипед Поставен Велоси?

ЕЛЕКТРИЧЕН Велосипед Е Велосипеди Електричен Прескокнувач 2 парчиња Вртежен Клуч Клуч За Планински Вртежен Момент Комплет За Одржување Велосипед

 
DEN 716.32

Количината на стоката
Това е достапна

Челик Клуч Изработени од врвен материјал со, тврд и издржлив за употреба. Крцкалка Шрафцигер Битови Уникатен дизајн по тоа што лесно се трансформира во разноврсна алатка. Велосипед Хексадецимален Клуч Удобен и лесен за ракување. Комплет за одржување Погоден И за домашна и за фабричка употреба. Клуч Ален Клучни Алатки Економски и практични алатки наменети за возачи. за поправка на велосипед. Список на пакети 2 x Поставете Карактеристики на алатката за поправка на велосипеди-Изработени од врвен материјал со, тврд и издржлив за употреба. - Погоден и за домашна и за фабричка употреба. - Уникатен дизајн по тоа што лесно се трансформира во разноврсна алатка. - Материјал : Челик. - Големина : Прибл. 9,5 х 2 х 1см/ 3, 74х0, 79х0, 9 инчи. - Удобен и лесен за ракување. - Економски и практични алатки наменети за возачи. за поправка на велосипед. Опис На стоката оваа ставка е комплет клуч за велосипеди, кој е изработен од врвен челичен материјал со, тврд и издржлив за употреба. Со двојна глава за удобна употреба, удобна и лесна за ракување. Погоден и за домашна и за фабричка употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата