• Со попуст
  • Неодамнешно
Медицинска Алатка-Бесплатно Склопување Прилагодлива Столица За Туширање Столче За Када И Клупа За Седишта За Када Со Гумени Врвови Против Лизгање За Безбедност и ?

Медицинска Алатка-Бесплатно Склопување Прилагодлива Столица За Туширање Столче За Када И Клупа За Седишта За Када Со Гумени Врвови Против Лизгање

 
DEN 639.84

Количината на стоката
Това е достапна

ТРКАЛЕЗЕН ДИЗАЈН-тркалезната основа на столицата за туширање е идеална за помали кади или тезги за туширање и им овозможува на корисниците удобно и безбедно искуство со туширање ПРИЛАГОДЛИВИ НОЗЕ-Прилагодете ја висината на нозете на столицата за туширање за да одговара на вашите потреби. Висината е прилагодлива во опсег од 17" до 21". ГУМЕНИ СОВЕТИ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ-гумени врвови отпорни на Лизгање на нозете на столицата за туширање додаваат безбедност и стабилност на вашето искуство со капење. СИЛНА Рамка-Анодизирана Алуминиумска Рамка е отпорна на ' рѓа и поддржува до 250 килограми. Лесната и ПРЕНОСЛИВА – лесна столица за туширање тежи само 3 килограми и лесно може да се транспортира од едно до друго место. Оваа тркалезна столица за туширање е идеална за помали кади или тезги за туширање. Рамката е изградена од тешки 1" анодизирани алуминиумски цевки за долгогодишна сигурна употреба. Големите обликувани седишта и гумените врвови отпорни на лизгање на нозете додаваат безбедност и стабилност. Дијаметар На Седиштето : 13". Прилагодлива Висина : 17-21".


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата