• Со попуст
  • Неодамнешно
Сад Опрема TrueSHOTNeck Ремен Неопренови Камера Ремен-Поместена Камера Ремен, Додаток Џеб, И Брзо Ослободување Токи-Компатибилен Со Canon, Никон, Sony И Повеќе DSLR И Огледало К?

Сад Опрема TrueSHOTNeck Ремен Неопренови Камера Ремен-Поместена Камера Ремен, Додаток Џеб, И Брзо Ослободување Токи-Компатибилен Со Canon,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Многу УДОБЕН систем за ИСТЕГНУВАЊЕ на НЕОПРЕНОВИ рамномерно ја распределува тежината низ рамената и грбот за целодневна употреба ПРИЛАГОДЕНИОТ ДИЗАЈНИРАН МОДЕЛ додава шарен и уникатен стил за дополнително замавнување ДВОЈНИТЕ ТОКИ ЗА БРЗО ОСЛОБОДУВАЊЕ и ремените со засилена јамка од 3/8 инчи обезбедуваат брза, лесна фотографија Во движење Одлично За подолги периоди на пешачење, разгледување или пешачење. ЗАШТИТНИТЕ ЏЕБОВИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ и страничните торбички ви овозможуваат да складирате sd картички, резервни батерии, капачиња за леќи, пенкала и повеќе додатоци за опремата на камерата!. ДИЗАЈНОТ НА ПОВРШИНАТА ШТО не се ЛИЗГА безбедно се држи околу вратот и рамената, така што секогаш сте подготвени ДА ја фотографирате следната фотографија ИЗДРЖЛИВОТО ЗАСИЛЕНО ШИЕЊЕ останува недопрено и гарантира дека можете да држите камери од сите големини. ПОДДРЖАНО ОД 3-ГОДИШНАТА ГАРАНТНА БОЈА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ КООРДИНИРАЈТЕ ги додатоците на фотоапаратот со другите линии на производи ВО Менувачот ВО САД за соодветен изглед. Овој премиум ремен За Камера Од Неопренови Во Сад Е врвен додаток за носење што било Од Микро Четири Третини до вашиот омилен DSLR.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата