• Со попуст
  • Неодамнешно
0,33 FL Oz-Minamino Lemongrass есенцијално масло во килибарно стакло шише со евра и пипета Dropper- чисто и терапевтско одделение есенцијално масло за дифузер, ароматерапија, кожа, ?

0,33 FL Oz-Minamino Lemongrass есенцијално масло во килибарно стакло шише со евра и пипета Dropper- чисто и терапевтско одделение есенцијално

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Essential Есенцијално масло од Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) се создава со пареа што ги дестилира лисјата, неговата арома е лимон и трева ✔ Нашето масло од лимоноса е нежно и не содржи хемикалии, вештачки бои или адитиви. Тој е 100% природен и чист. ✔Lemongrass масло добро се меша со - Бергамот, кедарско дрво, каранфилче, Клири мудрец, лимон, пачули, рузмарин и сандалово дрво. ✔ Перфект на вкус за свеќи, сапуни и многу повеќе - вклучително и изработка на лигите, парфеми, освежувачи на воздухот, домашни лосиони, производи за чистење, ароматерапија, правење сапун, правење свеќи, бомби за бања, дифузери од трска и многу повеќе!. ✔ Поточно во шише со килибарно стакло од 10 ml со Eurodropper и Dipette Dropper - Нашето масло од Јасмин е флаширано во трајно шише со килибарно стакло и доаѓа со евра стил и капнување на пипета за лесно распределување. ✔ ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА БЕЗБЕДНОСТ : Само за надворешна употреба. Освен ароматерапија, разредете со масло од носач. За тематска употреба, тријте многу мала количина од внатрешноста на подрачјето на лактот за да тестирате за каква било алергиска реакција пред употреба. Избегнувајте контакт со очите, држете се надвор од дофатот на децата. Ако е бремена, консултирајте се со вашиот давател на здравствена заштита пред употреба. Essential Есенцијално масло од Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) се создава со пареа што ги дестилира лисјата, неговата арома е лимон и трева. ✔ Нашето масло од лимоноса е нежно и не содржи хемикалии, вештачки бои или адитиви. Тој е 100% природен и чист. ✔Lemongrass масло добро се меша со - Бергамот, кедарско дрво, каранфилче, Клири мудрец, лимон, пачули, рузмарин и сандалово дрво.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата