• Со попуст
  • Неодамнешно
Петел Кокошки Кокошки Држач За Клучеви За Ѕидни Украсни Решетки За Закачалки со 5 Куки Лесен Клуч За Инсталирање И Држач За Пошта За Монтирање На Ѕид За Декор На Дом?

Петел Кокошки Кокошки Држач За Клучеви За Ѕидни Украсни Решетки За Закачалки со 5 Куки Лесен Клуч За Инсталирање И Држач За Пошта За Монтирање

 
DEN 143.52

Количината на стоката
Това е достапна

Qurteration experential jangings, Материјалот што го користиме е акрилик Не е лесно да се деформира, не мувлосан, не попуштат и искриват. Продолжете го времето на користење. Exploasy За Монтирање На Нашиот држач за Клучеви пошта организатор за ѕид доаѓа со 2 беспрекорни клинци за да го заштитите вашиот ѕид и да го направите многу лесен за инсталирање и нема да предизвика оштетување на вашите ѕидови. Вкупната големина е 7,1 "широк х 4,1 "висок х1, 2" длабок. Experfect Закачалка За Клучеви Во Вашиот Влез Q Секогаш заборавајте каде ги ставате клучевите? Овој Држач За Клучеви и Пошта За Ѕид е вашиот совршен избор за складирање на вашите клучеви и доаѓа со мали предмети што можат да соберат некои букви, сметки и слично. Дајте ви попогоден начин на живот. Quolture Multi Function Mail Mail Orgister Que И држач за пошта на Ѕид искористете го максимумот од вашиот ѕиден простор, а лебдечките полици ви помагаат да организирате мали предмети како што се пошта, списанија, весници, сметки, паричници, очила, ремени, поводници за миленичиња итн.Клучот монтиран на ѕид и пошта органзиер му помага на домот да го намали нередот. Expertect Home corecor_ Нашата закачалка за клучеви за wallид не само што чува мали предмети, туку и ви помага побрзо да ги пронајдете клучевите и најважните работи на излезот од вратата. Отпечатокот на моделот ќе им даде одредена боја на вашите мрачни ѕидови, можете да го закачите на влез, ходник, дневна соба, кујна, помошна просторија, кал, гаража, канцеларија, студентски дом итн. Дали барате прекрасен Држач за Клучеви? Нашиот Држач За Клучеви За Кокошки Од Петел Е Еден.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата