• Со попуст
  • Неодамнешно
Besportble 4 парчиња заврши со клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за нуркање на пролетни клипови опрема карабинер хамак поводник за око за ја?

Besportble 4 парчиња заврши со клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за нуркање на пролетни клипови опрема карабинер

 
DEN 176.48

Количината на стоката
Това е достапна

Не'рѓосувачки челик Направено во САД. Snap Hook Carabiner- Премиум материјал : Изработено од супер издржлив материјал од не'рѓосувачки челик,- доказ, отпорен на абење, издржлив и не е лесен за бледнее. Клип за поводник на кучиња-Версална употреба : Овој клип за кука е погоден за активности на отворено, како што се кампување, риболов, пешачење, клучеви, итн. Може да се користи како рачка или закачалка. Куки за ланци за миленичиња-Цврстите и трајни куки за вртење на вртење тука можат да се користат во корозивни средини. Swivel Trigger за активирање на око- изработено од не'рѓосувачки челик, практичен, здрав и издржлив,- отпорен и анти-. Клип за тежина на појасот- Направен од квалитетен не'рѓосувачки челик, кој им дава на анти-отпорни својства на Swivel Snap Hooks. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на Snap Hooks- куката за вртење на Swivel дозволува и брза прицврстување на јаже, кабел, ланец или други линии. - Материјал : не'рѓосувачки челик. - Изработено од квалитетен не'рѓосувачки челик, кој им дава на анти-отпорни својства на Swivel Snap Hooks.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата