• Со попуст
  • Неодамнешно
ВГЕБИ Латекс Цевка, 32,8 стапки Прашка Еластична Цевка 1,7 мм ПРОЕКТ/4,5 мм Од Природен Латекс Гумен Бенд за Прашка Катапулт Отворено Фитнес Снимање, Стрелаштво Материј?

ВГЕБИ Латекс Цевка, 32,8 стапки Прашка Еластична Цевка 1,7 мм ПРОЕКТ/4,5 мм Од Природен Латекс Гумен Бенд за Прашка Катапулт Отворено Фитнес

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

ФИНА ИЗРАБОТКА : Прифатете природен латекс, добра исправност, брзо враќање, без сила на ослободување и издржлив ДОБАР ЕФЕКТ : Висок сооднос на истегнување, 1 метар/3,3 стапки може да се протега на околу 6,5 метри/21,3 стапки. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ : Широк спектар на апликации, може да се користи ЗА САМОСТОЈНА прашка, катапулт, итн. совршен за спортски натпревари, фитнес, играчки, моќ на опрема, опрема за риболов на отворено, акробации, магии итн. ДОВОЛНО ДОЛГО : 10 метри/должина од 32,8 стапки, Нашата Латекс Еластична Лента може целосно да ги задоволи вашите потреби, попрактична за употреба. ГАРАНЦИЈА : ние се стремиме да обезбедиме подобро искуство на клиентите. Во однос на секој проблем на овој производ, можете да испраќате е-пошта што е можно поскоро. Карактеристика : ФИНА ИЗРАБОТКА : Прифатете природен латекс, добра исправност, брзо враќање, без сила на ослободување и издржлив. ДОБАР ЕФЕКТ : Висок сооднос на истегнување, 1 метар/3,3 стапки може да се протега на околу 6,5 метри/21,3 стапки. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ : Широк спектар на апликации, може да се користи ЗА САМОСТОЈНА прашка, катапулт, итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Latex Tube 
Material:
Latex
Length:
Approx. 10 Meters/32.8ft
Inner Diameter:
Approx. 1.7mm/0.1in
Outer Diameter:
Approx. 4.5mm/0.2in
Stretching Ratio:
1 meter/3.3ft can stretch to about 6.5 meters/21.3ft
Package List:
1 x Latex Tube :

Слични производи во категоријата