• Со попуст
  • Неодамнешно
Приклучок за приклучок за висина на wallидот за приклучок, отстранлив wallиден приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за фиксатор ?

Приклучок за приклучок за висина на wallидот за приклучок, отстранлив wallиден приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за приклучок

 
DEN 1432.00

Количината на стоката
Това е достапна

Монтажа на wallидот за напојување-Пеј Збогум на нередот Оваа моќност може да ви помогне подобро да го организирате поставувањето на лентата за напојување. 【Одлична услуга】 : За какви било прашања во врска со нашата фиксаж за приклучок за десктоп, оставете порака директно на продавачот, и ние ќе го решиме проблемот за вас што е можно поскоро во рок од 24 часа. 【Самолепливо приклучок : Дизајн без прободување, едноставно инсталирајте ги приклучоците и кажете му збогум на нередот. Оваа лента за напојување може да ви помогне подобро да организирате ленти за напојување. Исто така, можете да залепите далечински рутер, итн. 【Држач за самолепливи приклучоци】 : Неуспешен дизајн, едноставно инсталирајте ги приклучоците и да кажете збогум на нередот. Овој држач за електрична лента може да ви помогне подобро да го организирате поставувањето на ленти за напојување. Монтажа на wallидот за напојување-Пеј Збогум на нередот. Оваа моќност може да ви помогне подобро да го организирате поставувањето на лентата за напојување. 【Одлична услуга】 : За какви било прашања во врска со нашата фиксаж за приклучок за десктоп, оставете порака директно на продавачот, и ние ќе го решиме проблемот за вас што е можно поскоро во рок од 24 часа. 【Самолепливо приклучок : Дизајн без прободување, едноставно инсталирајте ги приклучоците и кажете му збогум на нередот. Оваа лента за напојување може да ви помогне подобро да организирате ленти за напојување.


Клучни карактеристики

Material:
ABS
Size:
approx. 10*4cm/3.9*1.57inch
Feature:
Strong adhesive backing, good load-bearing, no need to worry about falling off.:
You can also paste remote router, etc:
Convenient to use.:
Durable and practical.:
Package Included:
1pcs x Socket Fixer:
Note:
Please allow 0-1cm size errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Слични производи во категоријата