• Со попуст
  • Неодамнешно
Солустра затегнати од 8 фотоапарати ладни чевли метална камера кафез зафат на метална камера рачка метална камера врвови на врвовите на рачката рачка за зафат на р?

Солустра затегнати од 8 фотоапарати ладни чевли метална камера кафез зафат на метална камера рачка метална камера врвови на врвовите

 
DEN 444.80

Количината на стоката
Това е достапна

Зафат на рачката на фотоапаратот- изработен од цврст материјал за алуминиумска легура со прецизна обработка на ЦПУ и црн анодизиран третман за поголема издржливост Зафаќање на кафез на камера- фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Рачка на кафез на камера- Строгиот систем за инспекција на квалитет ви обезбедува производ. Зафат на рачката на фотоапаратот- мини метална рака, правејќи ја фотографијата полесна и повеќе заштеда на трудот. Рачка на кафез на камера- Областа на рачката усвојува дизајн на лак, што одговара на дланката на раката и го прави зафатот поудобен. Зафат на рачката на фотоапаратот- изработен од цврст материјал за алуминиумска легура со прецизна обработка на ЦПУ и црн анодизиран третман за поголема издржливост. Зафаќање на кафез на камера- фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Рачка на кафез на камера- Строгиот систем за инспекција на квалитет ви обезбедува производ. Зафат на рачката на фотоапаратот- мини метална рака, правејќи ја фотографијата полесна и повеќе заштеда на трудот. Рачка на кафез на камера- Областа на рачката усвојува дизајн на лак, што одговара на дланката на раката и го прави зафатот поудобен. Список на пакети 8 x Рачки Карактеристики - Областа на рачката усвојува дизајн на лак, кој одговара на дланката на раката и го прави зафатот поудобен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата