• Со попуст
  • Неодамнешно
Sxfywym извлечете панталони за панталони 9 раце плакари Панталони за закачалки за закачалка од не'рѓосувачки челик, кои можат да се продолжат панталони, закачалки за п?

Sxfywym извлечете панталони за панталони 9 раце плакари Панталони за закачалки за закачалка од не'рѓосувачки челик, кои можат да се

 
DEN 1903.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Издржлив квалитет】 закачалки за плакари : Оваа решетка за панталони е изработена од цврсти столбови од не'рѓосувачки челик, кои се силни и издржливи, со добар капацитет за носење на оптоварување, и има добра отпорност на оптоварување и корозија, и не е лесно да се оксидираат и 'рѓаат Основата е изработена од ABS материјал, кој е густ и без мирис. 【Голем капацитет】 решетката за складирање на закачалки : Оваа решетка за панталони е опремена со 9 столбови, а растојанието помеѓу секој пол е 2,7 см/1.06 “, што може да складира 9 пара панталони едновремено, што не само што ги одржува вашите пантолони организирани, туку исто така исклучително одличен заштедувач на вселената. 【Високи перформанси】 Организатор на пантолони за плакарот : Оваа решетка за панталони е дизајниран со тивки гумени влошки за амортизирање, кои можат ефикасно да ги спречат железничките соеви. Во исто време, гарантира дека решетката за панталони работи тивко и има добро Нем ефект. 【Топчиња од цврсти челични челици од не'рѓосувачки челик】 Повлечете ја шипката за плакари : Двата краја на оваа закачалка се дизајнирани со тркалезни глави, кои биле внимателно заземјувани и полирани за да ја направат површината мазна, не е лесна за гребење на пантолоните, а не повредени вашите раце. 【Апликација】 Мултифункционална решетка за панталони е погодна за гардероби над 18,89 инчи (48 см) во длабочина и 13,77 инчи (36 см) во ширина, усогласете го декоративниот капак со дупките за монтирање на шините, само затегнете на завртките и вие ' направена употреба. 【Издржлив квалитет】 закачалки за плакари : Оваа решетка за панталони е изработена од цврсти столбови од не'рѓосувачки челик, кои се силни и издржливи, со добар капацитет за носење на оптоварување, и има добра отпорност на оптоварување и корозија, и не е лесно да се оксидираат и 'рѓаат . Основата е изработена од ABS материјал, кој е густ и без мирис. 【Голем капацитет】 решетката за складирање на закачалки : Оваа решетка за панталони е опремена со 9 столбови, а растојанието помеѓу секој пол е 2,7 см/1.06 “, што може да складира 9 пара панталони едновремено, што не само што ги одржува вашите пантолони организирани, туку исто така исклучително одличен заштедувач на вселената. 【Високи перформанси】 Организатор на пантолони за плакарот : Оваа решетка за панталони е дизајниран со тивки гумени влошки за амортизирање, кои можат ефикасно да ги спречат железничките соеви. Во исто време, гарантира дека решетката за панталони работи тивко и има добро Нем ефект.


Клучни карактеристики

Left or Right Installation(optional):
Color:
Black
Material:
Stainless Steel+ABS
Product Dimensions:
46x32.6cm/18.11x12.83in
Weight:
2.32kg/5.11lbs
Rod-to-rod distance:
2.7cm/1.06
Number of rods:
9 Cabinet
depth requirements:
≥48CM/18.89IN
Cabinet width requirements:
≥35CM/13.77IN
Features:
Silent three-section rail:
equipped with cushioning rubber pads to effectively prevent the rails from pulling, and the mute effect is good.
Environmentally-friendly ABS base:
no peculiar smell, thick base, strong bearing capacity
Protective rubber pad:
reduce friction, firmly jam the clothes rail, silent
Thickened body:
high strength, toughness
Solid pole:
stainless steel casting, durable, long-lasting rust
Stainless steel solid steel ball:
round head design, non-slip

Слични производи во категоријата